Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam kogo zapytac

czy z moja lechtaczka jest cos nie tak? pyt jak najbardziej powazne

Polecane posty

wspolzyje od 2 lat. po jakichs 7 miesiacach od pierwszgeo razu, cos sie stalo... chyba... bo moja lechtaczka... chyba nie dziala tak jak powinna :O jakkolwiek glupio to brzmi to tak chyba jets. przez 7 miesiecy chlopak normalnie mnie dotykal i bylo super... ale nagle, z dnia na dzien, jak tylko lekko mnie dotknal, tak jak zawsze, czulam cos takiego, jakby bylo super, ale az tak super, ze nie moglam tego wytrzymac i kazalam mu zabrac reke... i teraz przewaznie tez tak jest, juz od ponad roku. tego sie po prostu nie da wytrzymac, nie jest to bol, ale jakby... hmm... nie jestem w stanie wytrzymac tego, no nie umiem tego inaczej wytlumaczyc :O raz na kilka tygodni, miesiecy uda sie tak, ze dotyka mnie i jest normalnie super itd... bardzo dlugo. ale przewaznie wystarczy jeden dotyk, minuta dotykania mnie i ... i ja nie dam rady po prostu :O czy to jest normalne?

Gość gfre
to moze niech sprobuje oralnie ,a nie recznie?

Gość a12347
Ale o co chodzi. To co? jest do dupy. Nie jest ci z tym dobrze? To wytnij łechtaczkę i po kłopocie. Potem zero doznań i będzie OK.

Gość Tanka
Niektórzy to nazywają "złośliwcem" - przyjemność nie do wytrzymania, mózg staje w poprzek i cały organizm się buntuje. Rzeczywiście nie da się wytrzymać. Czy o to chodzi? niestety też nie mam na to sposobu.

ja mam to samo chwila i musi przestac bo zaczyna mnie to irytowac......ale ja sadze ze gdy jestem zbyt mało podniecona a on mnie dotyka tak jest bo jak mam strasznie wilgotno to jest super!długa gra wstepna i bedzie dobrze

oj, jak ja jestem jeszcze bardziej mokra to jest jeszcze gorzej! to jest tak jkabym moja lechtaczka byla nadwrazliwa... i to jest jakby ZBYT fajnie a zarazem wtedy ... no nie moge nazwac tego bolem, ale to ni ejets taka przyjemnosc jak normalnie...:/

Gość masz za bardzo wrażliwą
łęchtaczkę, niech spróbuje facet językiem będzie przyjemnie ale nie tak drażniąco ;)