Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muhus

jak ustawic łóżko w sypialni?

Polecane posty

Gość muhus

mam problem ze snem i czuję, że jest to spowodowane położeniem łózka. pokoj ten w 3 scianach posiada drzwi. 10wejsciowe,20 drzwi do małej łazienki i 30na trzeciej scianie do drugiego pokoju gdyz sa to pokoje przechodnie. nie znam sie za bardzo na feng shui i nie wiem czy ma to wielki e znaczenie w ustawianiu mebli, ale moje łozko ani nie stoi bezposrednio naprzeciw drzwi wejsciowych do pokoju czyli w tak zwanej pozycji "nogami do przodu" ani nie pod oknem a jakos czuje ze zle mi sie w t5ej pozycji spi.maz mowi ze jemu wszystko jedno ale ja bym chciala przestawic . mozliwosci za duzo nie ma, mam pytanie czy ktos z was ma łozko pod oknem?jak wam sie spi?dzieki za odpowiezi

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
ja mam łóżko pod oknem i jest oki. Mysle, ze wazniejsze jest, żebys spała w pozycji północ-południe. Chodzi o pole magnetyczne, czy jakos tak. Jesli nie dasz rady tak łózka ustawic, to conajmniej musi być wschód-zachód. Oczywiscie głowa od pólnocy, nogi od południa. Gdy spisze w pozycji: głowa na południu, nogi na północy, męczysz się, nie śpisz

Gość przybij do sufitu