Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala czekoladka

ślub w godzinach porannych-pytanie

Polecane posty

Gość biala czekoladka

Czy któraś z Was bierze ślub rano? Jestem ciekawa jak wtedy organizujecie obiad wesele czy male przyjęcie?Nie mam pomyslu, może ktoś z Was doradzi jakieś rozwiązanie?

Gość biala czekoladka
czy naprawdę tylko ja??;-(

Gość psycholog.
raz byłam na weslu o 12. i to w czerwcu..szczerze..porażka . O 10 wieczorem ludzie zaczęli wychodzić bo byli padnięci a przez cały dzień nikt sie nie bawił bo jak jest jasno to jakoś tak....

Gość Eee tam bzdurki
Ja brałam ślub w czerwcu o 13-tej. Nie robiliśmy wesela tylko obiad dla rodziny i fajnie było :) Rodzina (około 40 osób) świetnie się bawiła, tańczyliśmy trochę, śpiewałam piosenkę swojemu mężowi (pierwszy taniec, z mikrofonem w dłoni), on powiedział mi swój wiersz :) A potem razem zaśpiewaliśmy Cudownych Rodziców Mam. Hehe, pewnie mnie zjadą złośnice z tego forum, ale NIKT mi nie odbierze wzruszenia, jakie wtedy czułam :):)

Gość biala czekoladka
...ja mam na 10.30'-) ale my nie planujemy wesela tylko obiadek nie chcemy jakos przedluzac tego dnia, tylko ak sobie mysle ze slub zakonczy sie o 11 i co dalej??na obiad chyba za wczesnie;-)

Mysle ze faktycznie rano to niezbyt dobry pomysl, ale jest na to wyjscie. Po slubie skromne przyjecie w restauracji dla rodzicow, rodzenstwa, swiadkow i pociotek, a wieczorem biba dla \'mlodziezy\' z muzyka w ogrodzie. Bylam na takim weselu i bylo suprer! Panstwo mlodzi rozscielili dywan na trawie na ktorym sie tanczylo, kupili beczke piwa, zatrudnili dwoch ludzi do obslugi grilla i rozpalili male ognisko. Bylo bosko! Slub na samym poczatku czerwca. Upalow nie bylo, od czasu do czasu kropil lekki deszczyk, ale byl duzy namiot, a wlasciwie tylko bialy \'dach\' namiotowy (nie wiem jak to sie nazywa). Atmosfere rozgrzewalo piwko, winko, muzyczka i ognisko. Polecam.

Gość biala czekoladka
bardzo dziękuję za pomysl;-) tez myslalam o pozniejszej imprezce dla znajomych. na slubie bedzie tylko rodzina-ale ponad 40 osob, im wczesniej tym mniej stresu;-)bo tak myslke ze czekajac do poludnia to bym sie wrzodow nabawila;-)

witam Takie wesela o wcześniejszej porze super nadają się aby zorganizowac je w plenerze. A to że ludzie wychodzą już przed północą to nikogo nie powinno dziwić. Przecież czas spędzony na weselu jest taki sam gdyby zczęo się około 20. Pozdrawiam i życzę miłej zabawy. www.hucznewesele.pl

Gość i bardzo dobrze
ja miałam ślub o 10.30, o 11.30 byliśmy już w restauracji na obiedzie, który trwał do 15-ej, po pojechalismy w podróż

Gość nie wiem czyje to
my będziemy mieć o 13. ślub, potem obiad, sesja i zmykamy na miodowy tydzień :) tak mieliśmy na cywilu, swietnie się sprawdziło i mamy miłe wspomnienia!

Gość idealna godzina
Ślub miałam o 12. Ponad godzinę byliśmy w kościele, potem sesja ślubna u fotografa. Obiad dopiero o 15, potem o 18 kolacja i goście dali radę bawić się do samego rana.

Ja mam ślub o 18, nie chciałabym abym na własnym weselu spała przy stole ze zmęczenia koło godziny 22 (moja mama miała tak wcześnie i tylko zerkała na zegarek kiedy \"to\" się już skończy). Zresztą gdy ślub jest poźniejszą godzinę można się i wyspać i bez pośpiechu wyszykować. Ale wszystko zależy właśnie od tego czy to ma być obiad czy wesele. Pozdrawiam

Gość lokaaaaa
Obiad- godzina 12 na ślub będzie idealna. Wesele- 16,18. My ślub mamy o 16, potem fotograf, więc na sali wylądujemy pewnie przed 19.

Gość i bardzo dobrze
ja też wolałam później, ale nie było już terminów, były, ale dopiero 3 miesiące póżniej, w grudniu

Gość biala czekoladka
Dzieki wielkie za odpowiedzi, lepiej mi się zrobilo;-) ja nie planowalam i nie planuje wesela tylko wlasnie obiad, ostatecznie stwierdzilam ze najpierw bedza przystawki potem obiadek potem deser i chyba bedzie ok,w sumie komunie tez sa rano i przyjecie odrazu po i jest ok;-) mysle ze w plenerze byliby super tylko obawiam sie pogody, tego niestety nie da sie zamówić;-)

Gość niiieee u mnie nie
no tak, ale jesli o 10.30 slub, to pewnie sie skonczy ok. 11.30, potem zyczenia kwiaty itp. pod kosciolem pewnie do 12.00, po 12 do sali weselnej, zanim wypijecie szampana, zjecie chleb :) a goscie sie rozsiada bedzie 12.30, wiec wydaje mi sie ze spoko mozna jesc juz obiad ;-)

Gość biala czekoladka
w sumie tak ale...;-) mu bierzemy ślub cywilny, który trwa 15 min, a nie godzinkę, nie będziemy mieli witania chlebkiem itd. bo nie chcemy nic tradycyjnego tylko taki ala brunch i obiadek;-) po ślubie będziemy już o 10.45;-) więc niestety nie rozlozy się wszystko w czasie tak pięknie jak opisalaś;-)pzdr

Gość niiieee u mnie nie
ops, no chyba ze tak, ja biore o 12.00 a potem obiad. Wy pewnie już o 11.00 bedziecie na miejscu w restauracji, to moze troche odwrocic kolejność, najpierw ślub, potem zyczenia juz w restauracji, potem jakis szmpan, podziekowania, zdjecia itp. a przed 12 obiad, mysle ze nie bedzie to az tak wczesnie, u moich rodzicow codziennie jedza obiad o 12 :) nie martw sie, to Wasz dzien, goscie nie sa najwazniejsi 🌼

Gość biala czekoladka
Dzięki;-) wlaśnie takie mamy podejście-ślub jest dla nas;-) Myślę, że jakoś się wszystko wyklaruje, najwyżej zorganizujemy przyjęcie na drugim końcu Warszawy i zanim dojadą to będzie 12;-)