Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna nie z wyboru

10 rok samotnie stuknal

Polecane posty

fajnie, teraz tylko do 20.... 10 rok zero spotkan, telefonow, pocalunkow itp no i co mam zrobic? przeciez sie nie powiesze:(

Gość mezatka 17 lat
Oj zadroszce ci Myślisz ,że małżeństwo to taki miód:( Ile masz lat ?

32 ale ja wcale nie marze juz nawet o malzenstwie tylko o zwiazku aby z kims dzielic chwile mowie wam wcale z ta miloscia nie jest tak latwo pije wino za moje zdrowie , ktos sie przylaczy?

Gość czxere
apokojniw ..Ja mam 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość mezatka 17 lat
Twoje zdrowie To czemu nie wyrwiesz jakiegoś faceta na czacie czy nie zgłosisz sie do biur pośrednictw?

oj faceci z czata, glownie jedno wielkie rozczarowanie:( potem zrezygnowalam kurcze, czy ja juz bede sama do konca zycia?

Dobra, ja jestem sama dość krótko, ale najlepsze jest to, że już tak zostanie. Bo mam w dupie facetów- wszyscy są tacy sami, no i najgorsze, że nie tylko faceci, w ogóle wszyscy ludzie są tacy sami:) W sumie wolę już być sama, niż się znawiać, czy ktoś mnie jutro nie zostawi, czy nie jest ze mną z litości, albo dla seksu, albo tak przez przypadek. A tak- przynajmniej jest święty spokój i mniej problemów.

Gość czxere
mamy siebie ..JA rowniez bede sam do konca życia ..Wiec nie jestesmy sami w swej samotnosci :)

samotna - może jesteś samotna, ale nie sama, bo ja mam podobną sytuacją co Ty, z tym, że u mnie troszeczkę krócej (ale tylko trochę) ten okres trwa aha i nic nie wskazuje na to, by cokolwiek się zmienilo, pozdrawiam Cię :)

Gość czxere
śmierć jest piękna ,życie jest piękne .CZego chcieć wiecej?

Gość 37 latek
nie mysl tak, poprostu szukaj zainstaluj sie na www.ilove.pl na przyklad

Gość zazdroszcze kobieta
ehh kobiety zazdroszcze wam. ja nie moge tak zwyczajnie olac kobiet poniewaz nie moge o nich myslec. natura obdarzyla mnie, jak to u faceta, ogromnym popedem plciowym i w kazdej chwili przenika mi seks przez glowe. a zazdroszcze wam tego,ze nie czujecie az tak silnego popedu i potraficie przez pare minut o seksie nie myslec. nie znaczy to, ze szukam kobiety tylko do seksu, absolutnie,. jednak to wlasnie pozadanie sprawia ,ze nie moge o nich zapomniec :/ 32 lata i wciaz sama? sorx, ale moze jestes cholernie brzydka i glupia? tez tak moze byc. albo jak uwazasz sie za ladna i madra to po prostu masz takie wymagania ze nikt im nie sprosta? i nie zgaedzam sie ze wiekszosc facetow to debile, 99% moze tak, ale ten 1 % jest wciaz poszukiwany. zreszta sam uwazam ze 99% kobiet to dziwki lecace na kase, ktore zostawia faceta dla "leprzego modelu" z dnia na dzien.

Gość zorroznak
od 4 lat żyję i mieszkam samotnie i nie marudzę, radzę sobie doskonale, skorpiony tak mają i nie wierzę już w żadną miłość i takie tam duperele, po trzydziestce już się nie chce zaczynać od nowa i kobiet wolnych też już nie ma, więc dawno przestałem szukać

Gość czxere
jakie 99 % polski ? Chyba 100 facetow ... i na te 100 znajdzie sie jeden ktory ci sie spodoba :)

Gość dsaero
do zazdrosze kobietą ..To kobiety maja gorzej..Facet sobie zwali i nie potrzebuje myslec o kobietach do konca dnia ,a one ciagle musza myslec o milosci..

Gość mezatka 17 lat
Jesstem od 17 lat mężatka I NIENAWIDZE TEGO STANU . Dość mam wszystkiego . Najbardziej lubie być sama maż mnie tak wkurwia ,że odbiera mi resztki sił do życia . Dlaczego jestes sama ?????? Moge Ci zaraz zwołac stado facetów z czata . To takie proste Jestes bardzo brzydka ? I czy masz tak duze wymagania?

Gość mezatka 17 lat
No co Ty sperma wali im na łep . Zwalenie nic nie da Pomysl skad by wzieli sie Ci wszyscy gwałciciele ,zbokole . Walenie to tylko połsrodek A bez miłości nikt nie gwałci kobiety maja lepiej uuwierz

Gość dsaero
ludzie sa rozni i to jest kwestia nie tego ze sperma cos tam ..Tylko brak zachamowan..Normalny czlowiek potrafi kontrolowac swoje popedy..

Gość zaniedbany
jak to ladnie nazwalas "zwalenie" nic nie da. moze przez pare miunut po nie stanie tobie i czujesz ulge, ale po jakims czasie znow to przychodzi. spokuj do konca dnia ? nie rozsmieszaj mnie, godzine po "zwaleniu" ptak stoi mi jak strzala gotowa do lotu a mysli kroza wokol lotniska. niestety masturbacja nic nie daje, tylko doluje jak sobie uswiadomie,ze te wszystkie orgazmy moglbym dzielic z ukochana :( deska - czy to znaczy ze poznalesz faceta tylko po "przeleceniu" ? do daj spokuj, gadasz jak frytka...

Gość dsaero
ja sobie zwale i nie moge patrzec wiecej na kobiety..Wracam do obowiazkow..NAwet jak chodza w seksownych ubrankach na dworze czy aitobusie to po zwaleniu dla mnie nie istnieją..

Gość mezatka 17 lat
Faceci sa z kobietami g łownie dla sexu . Skad tyle żle dobranych par? Ide spac długo by pisać. DOBRANOC

Gość mezatka 17 lat
dsaero A ty byles juz z kobieta? Czy tylko Raczkowska?? Wiesz ,bo to dużo róznica regularny sex z kobieta przez iks czasu a masturbacja .

Gość dsaero
e tam dla seksu..Zwalic sobie mozna samemu i seks jest nie potrzebny..Kobiety nie tylko dla seksu sa potrzebne

Gość dsaero
a jak nie wale to zwracam na kobiety uwage..RAz sobie zwale to mi wystarcza ..Dwa trzy to jakis przybity jestem.. Po trzech zwaleniach w ciagu dnia to oprocz tego ze wogole na kobiety nie zwracam zadnej uwagi to jeszcze spac mi sie chce..

Gość dsaero
seks sie od seksu niewiele rozni..Tu i tu chodzi o rozladowanie..

Gość dsaero
seks od masturbacji miało być..Ta ostatnia jest lepsza bo nie ma stresu ,ze mozna wpasc na dziecko czy cos w tym rodzaju..

Gość dsaero
jestem deską masturbujesz sie dwiema rekami?Prawo reczni robia to prawą?

Gość mezatka 17 lat
dsaero CZYLI PRAWICZEK? No wiesz troche sie różni :)Walenie konia od sexu z kobieta