Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jmika

sprzęt AGD

Polecane posty

Gość jmika

Witam! Planuję kupno całego sprzętu AGD ,tj: lodówkę,pralkę ,kuchnię...Czy Możecie doradzić Mi jakiej firmy poszczególne sprzęty są dobre ?

Gość tylko BOSCH

Gość pf
polecam pralke indesit lodówke polar

Gość Amica - mam cały sprzęt
tej firmy, sprawuje się bardzo dobrze

Gość limonek
tylko nie amica- psuje sie beznadziejny sprzet nie uznaja rekl. robia pod gorke

Gość pf
odradzają amice, ardo, candy

candy i amica złe? co w nich złego? mam lodówkę amici i pralkę candy i jestem zadowolona :) działają bezawaryjnie już bardzo długi czas. jeśli natomiast o sklepie z AGD mowa, to uczciwie mogę zaproponować ofertę na moderni.pl , jest dość bogata, na pewno znajdziesz coś odpowiadającego Twoim potrzebom!

Gość ag.gi
tylko i wyłącznie miele

Gość stworzenie boże
Ze swojego doświadczenia mogę polecić: - płytę Electrolux EHL6690X - piekarnik do zabudowy Electrolux - lodówka Gorenje RK41298E Classic 284 L A+ Z cała pewnością nie poleciłabym sprzętu firmy Mastercook.

no miele najlepsze tylko cena moze uderzyć po kieszeni:) broń Boże ardo amica indesit candy jak najdalej od Beko i MPM!! pracuje w AGD:)

Electrolux albo Bosh są ok. Ja mam prawie wyłącznie Electroluxa, ale jakiegoś tam blendera z Bosha posiadam. Obie firmy są dobre i sprawdzone, sprzęt się nie psuje, a swoje zadanie doskonale spełnia. Nie warto się rozdrabniać, lepiej kupić jednej firmy.

Gość cube
jak dla mnie to najlepszy sprzęt AGD jest mastercooka, ewentualnie Electrolux, ale ogólnie ładniej w kuchni wygląda jeżeli ma się cały sprzęt jednej firmy [no chyba, że chcesz wszystko zabudować], ja właśnie tak powoli zmieniam wystrój swojej kuchni i co tylko jakaś ekstra gotówka wpadnie do kieszeni to buszuję na electro.pl [bo tam największy wybór] i szukam sprzętu mastercooka, który jest mi potrzebny

Gość gość
takie sprzęty to najlepiej kupować w media expert :) to jest moim zdaniem najlepszy sklep