Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huczne- wesele

mam takie zapytanie

Polecane posty

Gość huczne- wesele

powiedzcie mi gdzie szukać za granicą osób, które chcą mieć wesele w Polsce. Znacie jakieś adresy stron albo coć podobnego. pozdrawiam

Gość scarlett27
chodzi ci o Polakow czy obcokrajowcow?

wystarczy wejsc na strony polonijne i zamiescic tam ogloszenie. Polacy zagranica siedza na forumach polonijnych. np. www.londynek.net i moja wyspa.co.uk poza tym, prowadze kurs tanca tutaj, i wszyscy nowozency sami organizuja sobie wesele, lub prosza rodzicow o zalatwienie kilku spraw. Dla nas to dodatkowa rzecz ktora laczy z Polska, tzn sie dzieki temu ze sie zalatwia sprawy dotyczace slubu w Polsce, korzysta sie z tego ze mozna odwiedzic rodzine i wyjechac do Polski, ma sie wtedy pretekst. Poza tym wiekszosc zyje zalatwianiem wesela, i sama wiem z doswiadczenia ze nie wolalabym osobiscie to pozalatwiac niz komus dac ta przyjemnosc:) to tylko taka dygresja,bez obrazy:)

Gość scarlett27
ines.ka,w jakim miescie prowadzisz te kursy tanca?

dzięki wielkie choc ja mam 2 klientów z Irlandi, którzy robią wesele w polsce - kraków i łódź więc nie wszyscy sami sobie organizują wesela.no to tak samo dzieje się tutaj w Polsce są tacy, którzy nigdy nie podjeliby się współpracy z taką firmą organizacyjną a są tacy, którzy tak Pozdrawiam serdecznie