karuna 0 Napisano Kwiecień 4, 2007 Witam wszystkie Panie... otóż... czy zdarzyło się Wam, że podczas uprawiania miłości zsunęła się prezerwatywa i została w środku...? Wiem - brzmi dziwnie, ale jest prawdziwe... Jak określacie prawdopodobieństwo wpadki w takim przypadku...? Dzięki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karuna 0 Napisano Kwiecień 4, 2007 podpowie ktoś...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziobus 0 Napisano Kwiecień 4, 2007 ja tak kiedyś miałam... dawno bo dawno ale miałam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karuna 0 Napisano Kwiecień 4, 2007 miałas i .....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziobus 0 Napisano Kwiecień 5, 2007 ... no i wyciągnełam ją... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimimimimimi Napisano Kwiecień 5, 2007 heh moja siostra tak miala,ale wziela postinor bo nasienie bylo w kondomie wiec ryzyko takie jakby robila to bez :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach