Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bieńka z Warszawy

Wredna rodzina

Polecane posty

Gość Bieńka z Warszawy

Czemu tak jest że nawet najbliższa rodzina życzy Ci źle i zazdrości wszystkiego co posiadasz? Czy tylko dlatego że mi sie bardziej w życiu poszczęściło,dlatego że z mężem mamy dobrze płatną prace,dlatego że wyremontujemy mieszkanie, zmienimy wypoczynek?Co jest do cholery!! Czy aby zaakceptowali to że lepiej mi sie powodzi mam im wszystkim pozakładać konta i wpłacać na nie swoje zarobione pieniądze? Wtedy będą zawsze pogodni dla mnie uśmiechnięci i nie będą robić docinek po co znowu zmieniamy kolor ścian. Najgorsze w tym jest to że to rodzeństwo z Matką tak reagują znajomi nie mają z tym problemów tylko właśnie najbliżsi.Gdy mojego brata nie było stać na komputer co za tym idzie na internet Matka mi marudziła po co nam komputer a zwłaszcza ten badziewny internet nie mamy na co pieniędzy wydawać kompletna głupota itd.Brat sobie w końcu fundną komputer to Mamusia natycmiast postarała sie dla niego o internet i jeszcze rachunek opłaca więc gdzie tu logika? A żeby było zabawniej to często otrzymywali pomoc od nas tak poprostu bez powodu.Wszelkie spotkania wyjazdy restauracje knajpy większość przez nas organizowane.I żeby była jasność nie należą oni do ludzi którzy nie mają co do garnka włożyć ale normalne przeciętna rodzina bez kredytów na karku.Ludzie czemu tak jest ? :( A może powinnam to tak odebrać że moja matka poprostu mnie nie lubi a woli moich braci i młodszą siostre stąd takie relacje i złośliwości.Szkoda że mój Ojciec już dawno zmarł miałabym może chociaż w nim poparcie i miłość:( Koszmarne święta koszmarne życie wszystko do dupy

Gość kiita
Niestety mam podobnie najlepsza to separacja chyba