Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tunka

Prosze o opinie na temat wózka Galaxy Coneco

Polecane posty

wada na pewno są \"rączki\". niewygodnie sie taki wozek prowadzi (chociaz to kwestia przezwyczajenia), ale moga sie pojawic problemy przy pokonywaniu przeszkod jak np. kraweznik- trzba podniesc przod wozka, a trudnmo przy pomocy takich raczek.

Gość Alexxxa
tego typu wózkow nie można prowadzić jedną ręką, przy przejeżdzaniu przez tory tramwajowe - tragedia, a w zimie całkwicie bezużyteczne

Wózek fajny, lekki, ale ta rączka, to poważne utrudnienie. Nie będziesz mogła jednocześnie prowadzić wózka i np. rozmawiać przez telefon, bo na nierównej powierzchni wózek może się przechylić.

no co wy opowiadacie z tymi rączkami... normalne rączki, wszystkie parasolki takie mają, co to ma wspólnego z podjeżdżaniem pod krawężnik? Mam parasolkę coneco i szczerze powiedziawszy te rączki są dla mnie wygodniejsze niż normalma...

Mi sie tez osobiscie podoba ten wózek i raczki tez sa dobre tak jak w parasolcea jeszcze plusem tego wózka jest ze składa sie jak parasolka i w bagarzniku jest wiecej miejsca na jakies inne zeczy .