Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

N I E Z A L E Z N A

odstajaca pupa

Polecane posty

Witam wszystkich:* Kochani nie mam juz sily. Moim problemem jest wielka odstajaca pupa, i nie chodzi tu o nadmiar tluszczyku. Poprostu mam lardoze-wysuniecie czesci ledzwiowej kregoslupa w tyl a piersiowej w przod, w skutek czego moje piersi sa bale, biorra szerokiee a pupa-odstajaca. Co moge zrobic?? Nie slyszeliscie o jakis metodach?? Dodam ze mam 18 lat. Wiecie tez bym chciala gdzies wyjsc na basen, ale z taka figura to z czym do ludu. p.s Chcialabym prosic abyscie nie usuwali tego tematu, bo nigdzie nie znajduje jakiejs porady, a moja psychika jest marna. Moze stwierdzicie ze to zagadnienie jest nie na temat. Prosze nie wyrzucajcie mijego tematu, a jesli juz tak postanowicie to powiedzcie gdzie moglabym sie zglosic z takim problemem. Caluje goraca:*

Gość encepence
Do korekcji wad postawy służą ćwiczenia, idź do ortopedy lub poradź się jakiegoś rehabilitanta. Generalnie na ustawienie miednicy mają wpływ mięśńie brzucha i pleców i gdy miednica zbytnio pochyla się do przodu świadczy to o rozciągnięciu jednych a skróceniu drugich mięśni, ćwicząc dobrze dobrane ćwiczenia można korygować postawę. Poza tym, podobno faceci lubią odstający tyłeczek, a więc dla Ciebie jest to wada, a przez facetów jest to postrzegane jako zaleta ;-) Kiedyś był reportaż na temat kabaretu Moulin Rouge (czy jak to się pisze) i wypowiadała się osoba odpowiedzialna za angaż tancerek. Głównym kryterium było właśnie zdecydowane wygięcie pleców w odcinku lędźwiowym, tak by tancerka miała "wypiętą pupę". No i oczywiście oprócz tego wyraźnie zaznaczona wąska talia w stosunku do "kobiecych" bioder.