Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazdziernikowa mloda

slub w pazdzierniku

Polecane posty

biore slub w pazdzierniku.zastanawiam sie czy kupowac na ta okazje jakies futerko do slubu.obawiam sie ze poprostu zmarzne.no i oczywiscie niewiadoma z pogoda.Macie moze jakies doswiadczenie z pazdziernikowymi weselam.napiscie prosze strasznie sie denerwuje

Gość kurde no
ja tez 13 październik dokladnie. bolerko bede miec, bo ma byc tak ladnie jak w zeszlym roku (ocieplenie klimatu)

no ja wlasnie tez bede miec bolerko tylko z krotkim rekawem a slub 20paz o 16.00.i wlasnie nie wiem czy to nie za malo.Choc z drugiej strony kolezanka w tamtym roku byla na weselu w pazdzierniku i mowila ze byla piekna pogoda ona byla w samym bolerku do gorsetu i jej bylo jeszcze goraco

to super, bo strasznie sie denerwuje wlasciwie to chcielismy miec slub we wrzesniu ale z restauracja nie wyszlo.ale dzieki za pocieszenie dziewczyny musimy trzymac kciuki za ladna pogode na pazdziernik:)

masz racje,ale miloby bylo gdyby byla piekna polska zlota jesien... widzialam zdjciecia wlasnie z jesiennego okresu,poprostu rewela:)

a swoja droga to nie wiem czemu tak wiele osob decyduje sie na slub w samym srodku upalnego lata?

No właśnie fajne zdjęcia. Ale z deszczu też można fajne rzeczy zrobić. Jesień piękna, wszystko mam zaplanowane pod jesień. hehe Do tego 13 ehhh :)

Gdybym miała pewnośc, że zima będzie piekna to zrobiłabym w zimie. le osstatnio zima się coś obraziła więc wolę nie ryzykować.

Gość fkljlkdjflkdj
okokokokokokoko a jak tam Twoje przygotowania do slubu??ja jak narazie mam restauracje ,kapelke i suknie:)ale mam problem z kosmetyczka i fryzjerka .nic na oku:(

Jutro spisuje umowe u fotografa, mam sale, sukienkę, jesgtem na etapie zakupu obrączek i zaproszen ślubnych zarezerwowana data ślubu. Obrączki i zaproszenia to podpowiedź osoby która sprzedaje obrączki i mówi, że okolo maja ceny zaczną szybko wzrastać więc warto teraz kupić.

no mi tez wlasnie obraczki zostaly do kupienia,ale tak trudno sie nam zdecydowac ktore wybrac:)ale jeszcze jest troche czasu :)a jak tam fryzura i makijaz??bedziesz robic proby.ja sie troche zdziwilam jak ostatnio robilam wlosy u fryzjerki i kiedy zapytalam o probna fryzure slubna powiedziala ze praktycznie nikt nie robi bo i tak tak samo nie wyjdzie a po co placic razy.no i od razu z niej zrezygnowalam:)chce miec jakis chociaz zarys jak mniej wiecej beda moje wlosy wygladaly .

Nie robię, żadnych prób, też uważam, że to strata pieniędzy. Mi zsotanie tylko na wrzesień alkohol i ciasta wiązanka itd. W sierpniu szycie garnituru młodemu, przeróbka mojej sukienki już do butów i bielizny i takie tam drobiazgi.

a ja chce zrobic proby bo nigdy nie robilam makijazu u kosmetyczki a poza tym sprawdze ile mi wytrzyma

jedno jednak jest pewne, że zeby makijaż trzymał sie długo twarz musi być zdrowa, świeża, oczyszczona itd. Dlatego lepiej zainwestować w zabiegi kosmetyczne zamiast próbną fryzurę i makijaż

a jakie zabiegi pielegnacyjne zamierzasz robic moze skorzystam z Twojego doswiadczenia:)a jak makijaz robiony fachowa reka??bylas zadowolona??

Byłam. Pierwsza rzecz to kobitka musi być młoda i sama najlepiej jak jest dobrze pomalowana. Druga sprawa. Prawda taka, że istotne jest jakich kosmetyków używają. Nie ma cudów kiepskimi nawet jeśli dziewczyna zrobi śliczny makijaż to nie utrzyam się on długo. Maja w salonach takie ampułki na twarz by makijaż długo się trzymał. nakłada sie to przed malowaniem. Co do zabiegów. To maseczki nie maseczki, oczyszczanie twarzy odzywanie itd. Zależy co zaleci kosmetyczka. I to samo radze z paznokciami. Im lepsza jakośc lakierów tym dłużej efekt będzie widoczny. Popytaj sie koleżankek gdzie są jakieś fajne kosmetyczki itd. Skąd jesteś?

Dzieki za porady :) Ja jestem z radomia tylko ze juz dlugo tam nie mieszkam:(wiec jestem nie w temacie calkowicie.musze popytac kolezanek bo nie chce isc tak na slepo.a Ty skad jestes??

qrde tez bym chciala miec slub w rzeszowie bo uwielbiam to miasto:)Studiowalam tam przez 5 lat i w rzeszowie mam nawet swoja ulubiona i sprawdzona kosmetyczke:)

ostatnio wlasnie znalazlam strone tego salonu w ktorym parcuje http://glamour.rzeszow.pl/#fryzjer.kosmetyczka nazywa sie Ania one jest juz chyba teraz wlascicielka,ale mniejsza o to ogolnie super babka,umie doradzic.ja do niej chodzilam przez cale moje studia.i bardzo zaluje ze nie ona mnie bedzie malowac do slubu