Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihida

BAGAŻ PODCZAS LOTU-pytanko

Polecane posty

w bagażu głównym można mieć proszek i płyny... ja brałam i sery, wędliny, chleb...a w Anglii na lotnisku taaaaki wielgachny bilbord, ze tych rzeczy nie mozna przewozić...hahah...zawsze biore i jest ok...byle zeby było to w bagazu głównym...a do podręcznego też biore jedzenie i nic sie nie dzieje...byle płynów nie ma...

Wlasnie, buty :P Ja jade w glanach 20-stooczkowych... Innej opcji nie ma, bo sa za ciezkie, zeby je wlozyc do bagazu. Wiec zawiaze je byle jak, albowiem sciaganie takich butow troche trwa :P

jak ja leciałam w lutym ostatni raz to kazali zdejmować buty tylko wysokie, kozaczki, buty zimowe masywne... reszte zostawiali w spokoju

Gość mjuyttr
skoro jest ten bilbort to moze niektorym ludziom wywalaja a Ty mialas po prostu farta za kazdym razem

Gość sejmuria
50 ml mozesz, po wyżej 100 wyrzucą

Gość mjuyttr
a jak ja tecialam to sciagali wszyscy bez wyjatku.. a lecialam w grudniu

za kazdym razem? i mój chłopak też? i kumpela też? niemożliwe... zaznacze, za zawsze leciałam w innym terminie niż mój chłopak i nigdy z tym problemów nie było.... wiem, ze z płynami są problemy, nawet mnie pytali czy mam jakies płyny...ale z jedzeniem to nie jest problem... przynajmiej ja sie z tym nie spotkałam, ale wiem, ze wielu polaków wiezie do Anglii chleb i kabanosy;)

mjuyttr- w lutym nie wymagali od wszystkich, ale jak leciałam w koncowych dniach sierpnia to akurat faktycznie chcieli by buty zdejmowano bez wyjątku...

Za dwa tygodnie lecę na Kretę, to mój pierwszy lot. Nie jest długi, więc kosmeytki nie będą mi potrzebne w trasie. Powiedzcie tylko, co na 100% można mieć w bagażu podręcznym bo szkoda żeby to 5 kg przepadło:) Książka?Ubrania? Dokumenty, pieniądze?Aparat foto?buty?Nie będą krzywo partzeć? czy w bagażu głównym płyny też muszą być w foliowych woreczkach? I jeszcze jedno - myślałam oz akupie perfum w sklepie wolnocłowym, gdzie potem takie perfumy włożyć? dzięki za rady.