Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nen17

ZBYT MAłA PUPA

Polecane posty

Gość nen17

Mam nietypowy problem. Mam bardzo małą, prawie niewidoczną pupę :| Płaską jak deska :| Na marginesie cała jestem szczupła. Ten kompleks może sie wydawać głupi, ponieważ wiele kobiet marzy o małej pupie. Najgorsze jest jednak to, że wszystkie spodnie na mnie wiszą. W ogóle się nie układają, ale plączą się między nogami. Czy wiecie może, co mam sprawić, alby moja pupa nabrała troszkę krągłości? Jem dużo słodyczy, ale to nie pomaga :| Z góry baaaaardzo dziękuję!!! :):):);*

Gość encepence
zamiast jeść słodycze, ćwiczyć.....by wyrobić mięśnie

a jakie ćwiczenia??:) każdy mówi żeby ćwiczyc i ćwiczyć, ale chyba są na to specjalne ćwiczenia??? p.s nen17 ja mam ten sam problem,nie jestes sama;)

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
tylko pozazdroscic

Gość zaokrąglona - w koncu
nen17, pewnie masz 17 lat, ja do 20 roku zycia tez nic kobiecości nie miałam, teraz z wiekiem sama się zaokragliłam, wszystko pozostało szczuplutkie, tylko pupa urosła, uda trochę kształtów nabrały no i pojawiło się moje od lat wypatrywane wcięcie w talii, więc niektórzy mają taki urok, że dopiero po dwudziestce zaczynaja im się tworzyc kobiece kształty, pozdrawiam

Gość Szyku
Ja mam podobny problem tylko, że posiadam płaski tyłek i gruby brzuch, a chciałabym to zamienić. Może są jakies sposoby jak sie ubierać, żeby to powiekszyc wizualnie? Pozdr.

Gość iuiouiouiou
Jeżeli już, to wiele kobiet marzy o małej pupie, a nie o płaskiej, chyba, że się mylę, ale popatrzcie na innych forach jak faceci na takie narzekają. mała pupa, to nie znaczy płaska!

Gość Szyku
Ale mam mała i płaską (jeden czasownik mi umknął)