Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiutka3

Wypiłam przeterminowany sprite !!!!!!!!

Polecane posty

Hej, data ważności byłą do końca marca.... tak mi jakoś dziwnie smakował ale pić mi sie chciało i nie spojrzałam na date... wypiłąm niecałe 500 ml. ta mała butelka... czy coś mi będzie??? np wymioty, biegunka??? pomocy

Gość jak nic będziesz w ciąży

Gość czeka cie
sranie na odległość

Gość bcbc
eeeeeeeeeee no wiesz co ???? myslalam ze on przeterminowany z 10 lat a Ty mi tu wyskakujesz z paroma dniami, hahaha

Gość bedziesz srala dalej
niz widziala!

Gość przestań śmieszna jesteś
nic ci nie będzie, ja piłam 5 miesięcy przeterminowane piwo HARNAŚ, bo takie sprzedała mi baba w sklepie i nic mi nie było, nawet w smaku niczego nie poczułam dopiero jak przeczytałam termin przydatności zorientowałam się:D

Gość wykup polisę na życie

Gość uzależnienie cię czeka
nowany serek:( Myślałam, że na opakowaniu jest napisane żeby spożyć przed majem 2008, a później jak się przyjrzałam, okazało się, ze w dacie zamiast 8 jest 0, to był maj 2000. Coś mi nie pasowało bo jak ostatnio jadłam serek to nie było takiego szaro-brunatnego futerka na wierzchu, ale byłam taka glodna.... Kochane jak myślicie, czy to mi może zaszkodzić?

Gość już Ci zaszkodziło
:-o

Gość Wiesia Popelek
Moja mama jest technologiem zywnosci i pracuje w kontroli zywnosci pakowanej, wiec Cie uspokoje- data waznosci tego typu produktow podawana jest na wszelki wypadek z wyprzedzeniem, czyli jesli termin waznosci sprite mialas do 30 marca, to nawet gdybys go chlupnela 20 kwietnia, to wciaz nie powinno Ci zaszkodzic.

Gość Wyjebalem do gardla sprajta
Wyjebalem do gardla sprajta 7 miechow po terminie cos mi mzoe byc :D?? odpiszcie na gg 1099014 fast xD