Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona Marcelego Szpaka

Plastry Evra i okres

Polecane posty

Gość Żona Marcelego Szpaka

Witam...mam pytanie do bardziej doświadczonych....stosuje plastry od 5 miesiecy...mam załozony teraz trzeci z paczki..powinnam zdjąć go w sobote i zazwyczaj w poniedziałek dostawałam okres....a on pojawił sie wczoraj i to nie jest plamienie tylko zwykły obfity okres (przepraszam za szczegółowy opis :) Czy to jest normalne?Wspomne tylko,że zmieniłam troche dietę,tzn nie głodzę się tylko jem inaczej..może to ma wpływ? Będe wdzięczna za odpowiedz .

ja też używam od paru miesięcy ale mmogę ci poradzic tyle: może powinnaś się wybrać z tym do lekarza? chocby na kase chorych.. bo musi byc jakas przyczyna krwawienia. moze plaster miał wadę fabryczną i był bez hormonu(o zgrozo!) ale raczej wątpię. ja bym na twoim miejscu poszła do lekarza, przynajmniej się upewnisz. bo tak naprawdę nikt z nas raczej nie zdiagnozuje co to jest..

niepokoi mnie, ze odkad przykleilam plaster mam bardzo skapy okres, czy to cos zlego? czytalam, ze wiekszosc dziewczyn skarzy sie na obfitsze krwawienia i plamienia, a ja mam odwrotnie.....

Gość Asik482
Ja tez mam bardziej skapy i krotszy... to chyba tak jak przy tabletkach.