Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczko123

5KWIECIEN OSTRA WALKA DO LATA

Polecane posty

Gość sloneczko123

hej kto ze mna zaczyna od jutra tak ostro czyli dietka 1200kcl i duuuzo sportu sport bardzo pomaga mam do zrzucenia jakies 10kilo jest tu ktos kto chce sie przylaczyc???ale szukam silnie zmotywowanych bo niechce zeby topik padl po 3dniach

Gość bedzie ciężko
kogoś znależć przed świętami. To zbyt duza pokusa. Nawet dziewczyny na dietach troszkę sobie odpuszczają.

Gość a ja postanowiłam
sobie nie odpuszczać, z rodzinka zjem tylko w miare normalne sniadanko, a potem normalnie dieta....:)

Gość sloneczko123
to co dolaczacie sie???to tylko swieta warto sie troche teraz poswiecic co nie???a ile macie do zrzucenia?

Gość 15letniarozpustnica
A ja się przyłącze ;) Dlaczego? Przecierz to nie są moje ostatnie święta Wielkanocne [mam taką skromną nadzieje xD] hihi ;) A więc dietka 1000-1200 kcal do tego przynajmniej 3 razy w tygodniu fatburning i codziennie cwiczonka na brzuszek ;)

Gość sloneczko123
super cciesze sie ze nie bede tu sama a ile wazysz i jaki wzrost?

Gość o ludzie...ccc
znow jakas tlusta baba zaklada kolejny topik o schudnieciu... nie zryj tyle ,a dobieraj wlasciwie jedzenie to nie bedziesz miala problemu tlusty balonie:P

Gość fajnalala111
wlasnie tymi slowani pokazalas jaki z ciebie big wiesniak pewnie 100kilowy spadaj stad jak ci sie nudzi to idz zobacz czy cie nie ma na dworze dzieciaczq

Gość sromotnik
yhththythtyhyt

Gość Jaaap
A ja zaczelam 1 kwietnia :D Ale jestem z wami kobitki :D ;)

Dziewczyny gdzie jesteście? Ja już od wczoraj jestem na diecie, a dzisiaj się na basen wybieram:) po świętach zaczynam biegać bo teraz mi się okres zbliża:/

ja tez chce sie sołaczyc mam do zgubienia ok 15-20 kilo chce to zgubic własnie do lata przyłaczam sie i jestem z wami ja juz poswieceniu koszyczka i po sniadanku: jajeczko plus kromka razowego chlebka kawka i kawalatek kiełbaski swieconej ahhh i jadłam dzis placek u cioci, zjem wiec obiad jeszcze koło 16 jakies jabbło przed i po i tyle na dzis, uzbrajam sie ciagle w wode i pije jej duzo, własnie ile wazycie ja waze 78 przy 170 i wstydze sie rozebrac przed chłopakiem, macie tez podobnie? ehhhhh

Ja może nie ważę dużo. Mam 170zm i 55 kg wagi, ale czuję sie okropnie w moim ciele w ogóle się sobie nie podobam