Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 MOJA

OSOBA DO PROWADZENIA DOMU I OPIEKI NAD DZIECKIEM

Polecane posty

Go艣膰 MOJA

POSZUKUJ臉 osoby nie pal膮cej (wiek do 37 lat) do prowadzenia domu i opieki nad dzieckiem (2 lata) na sta艂e (conajmniej 1 rok) z zamieszkaniem. Wynagrodzenie 750 z艂 + wy偶ywienie. Mo偶e by膰 z Ukrainy b膮d藕 Bia艂orusi (warunek musi m贸wi膰 w miar臋 dobrze po polsku) tel:0 606-357-800 lub 0 698-610-850

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 za 7 st贸wek to nawet
psa rasowego nie kupisz! Chory czlowieku jestes?? za takie grosze jeeeejku;/powodzenia zycze!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aassrr
Pr臋dzej dzikiego afrykanina pod艂apiesz i to z aids,czego 偶ycz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rewelka......
Moim zdaniem to ca艂kiem przyzwoita cena, zw艂aszcza, 偶e oferuje mieszkanie i wy偶ywienie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rewelka......
A sk膮d jeste艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NARWA
po calym dniu prania sprzatania gotowanie podawania zmywania i.....opieki nad zywym 2 latkiem aby nie bylo kuku o jedzeniu /wyzywieniu/ mowy nie ma .Sama zostan w domu a docenisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 znajdz sobie
au pair ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gowon贸g
nie wiem sk膮d jestes ale 750 to bardzo ma艂o, nawet dla pani z za wschodniej granicy.ostatnio znajoma przyj臋艂a do pracy pania z Ukrainy tylko do sprzatania i gotowania, dzieci sporadycznie-zamieszkani i wy偶ywienie oczywiscie i p艂aci jej 1500. teraz stawki s膮 powy偶ej tysiaca bo sama nie chcia艂aby艣 pracowac za 750.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maj膮 racj臋
750 z艂 to ty masz pewnie na jedno wyj艣cie po drobne zakupu,a chcesz 偶eby kto艣 obcy u偶era艂 si臋 z twoim dzieckiem za takie marne grosze jak sobie go zrobi艂a艣 to sobie go wychowaj,zobaczysz w praktyce jaki to mi贸d...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 figla49
a dla czego takie mlode ja mam 57 lat wychowalam wnuki i nadaje sie do opieki dzieci ajak lubja przebywac ze mna

Udost臋pnij ten post

Niekt贸rzy nie zdaj膮 sobie sprawy z tego jak ludzie 偶yj膮 na Ukrainie, s膮 za mlodzi i nie maja poj臋cia, starszych nie pytaj膮, oni maj膮 tam tylko tyle ,ze ledwo starcza im na wyzywienie a tu Pani ma cieply k膮t, opierunek , wyzywienie i kask臋, kilku znajomych mojej kuzynki ma takie Panie i one sa zachwycone, ale my艣l臋 偶e trzeba by zap艂aci膰 takiej Pani ko艂o 1000z艂, te偶 ch臋tnie wezm臋 tak膮 Pani膮 do pomocy. ju偶 robi臋 rozeznanie, jak co艣 b臋d臋 wiedzie膰 dam zna膰, mo偶e m贸wi膰 tylko po rosyjsku, ch臋tnie si臋 nauczymy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kciukiem
skad jestes?? jesli niedaleko, moge dojezdzac, wole mieszkac u siebie, nie aple, nie pije mam 18 lat i rozpaczliwie szukam pracy!!! mam doswiadczenie z dziecmi, zawsze jako niania pracowalam

Udost臋pnij ten post