Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tasiemka 19

w koncu zainteresowal mnie jakis chlopak

Polecane posty

Gość tasiemka 19

zaineteresowal mnie pewien chlopak, ale nie mialam za bardzo sposobu jak z nim pogadac, ostatanio widzialam go z dziewczyna:(, wiadomo, nie wiazalam z nim zadnych powaznych planow, bo nawet nigdy nie rozmawialismy, ale mialam nadzieje, ze jednak przypadek, los jakos polaczy nasze drogi, bo ja niestety jestem zbyt niesmiala;| a tu porazka..

i juz odpuszczasz? bo widzialas go z kimś? nim on sie ustabilizuje ta dziewczyna przy nim zmieni sie kilka razy, moze ty bedziesz na jakiejś zmianie :P

Gość tasiemka 19
a no odpuszczam, bo jak widze, ze chlopak jest zajety to od razu sie wycofuje..a poza tym nie widze zadnego zainteresownaia moja osoba z jego strony ;(, a szkoda, bo chcialabym go poznac..

Gość ja sądzę ze ostatnio
mnie tez sie jeden spodobał, ja jemu tez, to widać, ale nie mam pojecia jak zagadać, albo jakoś się zbliżyć do niego, jesteśmy z różnych klas, brak pretekstów ...eh

Gość tasiemka 19
jak widzisz, ze jest toba zainteresowany, to dzialak;) ja kiedys sobie powiedzialam, ze jak mnie w koncu zainteresuje jakis chlopak to on bedzie o tym wiedzial, ale jednak trudno to realzowac;), wolalabym wiedziec, ze jestem w jego typie, ze jets mna zainteresowany.. ;)

Gość marysk18
a ja mam posrednia sytuacje. nie zwraca na mnie uwagi i jest sam . no i jak zagadac no jak ? :(

Gość marysk18
podnosze

Gość Malfurion
masz za wysokie wymagania.. " wkoncu mnie ktos zainteresowal"...jakas ty laskawa