Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kocham_Całym_Serduszkiem

Problem z moim partnerem...

Polecane posty

Gość _yyY_
czym sie interesuje, jakie ma hobby?? wiesz w sobie trzymac bezsensu, nikomu to na dobre nie wyjdzie, a napewno Tobie... noce nie przespane, nerwy itd. Tylko rozmowa, i tez to ze musisz troszke go zdystansowac, pokazac mu ze nei zawsze twoje zdanie jest dobre, ze on ma racje i warto robie tez tak jak on mysli!

Gość moim zdaniem to
z mysleniem to u niego jednak kiepsko co? :P

Gość moim zdaniem to
no i nie rozczulaj sie nad nim , pomysl zwykly dziad!

Gość lasiczka
Z moją percepcją jest wszystko ok. Ona traktuje go jak upośledzonego i on się tak zachowuje. Upupiła i ma upupionego...

On ma jakiś problem o którym wstydzi się powiedzieć.A co by było gdybys przestała prosić i rozmawiać o tym.Poinformuj go że sprawa seksu jest juz za wami. Składacie śluby czystości i koniec.I nie wracaj do tematu.Jakiś czas przeżyjesz a potem no cóz albo on zmieni nastawienie albo problem jest bardzo głęboki a ty widzisz tylko wierzchołek.Może on jest gejem ale sam od tego ucieka, a może ma jakąś wadę o której nie wiesz.To nie jest normalne,aby 20 letni chłopak nie chciał się kochać. To jest wiek gdy mężczyzna może cały czas i na okragło.

Gość _yyY_
... pomysl zwykly dziad! poprostu taki typ, nic z tym zabardzo nie zrobisz juz teraz, ale mozesz walczyc tak jak pisalem wyzej

Gość moim zdaniem to
lasiczka chyba jednak powinna wrocic do szkoly , ale po co komentowac kogos kto czytac nie potrafi

No właśnie parę razy nie będę powtarzała, o tym \"pupieniu\" skoro sam tego chciał, ale O.K. pomijam także ten komentarz. Do: razdwatrzy O problemach, których wspominałeś już pisałam i mogę Cię zapewnić, że sprawdziłam już te parę podstawowych opcji. Tak próbowałam \"czystości\" - w końcu zdecydował się porozmawiać, ale prosił tylko, żebym \"była taka jak dawniej, bo taką mnie kocha\" i na tym się skończyło. Problem pozostał. Również uważam, że u 20 paroletniego chłopaka to nie jest normalne... Dzięki i pozdrawiam.

Gość moim zdaniem to
po gebie go :D

Gość moim zdaniem to
podnieci sie ?

Zawsze pyta \"za co?\" i czy \"był niegrzeczny\"... Chociaż zdarzało się i tak, że przyciągnął mnie do siebie, wtulił i wycałował... Nie robiłam sobie nadziei na więcej, ale cieszyłam się, że choć tyle mi dał...

Gość małe pytanie
jaka jest jego matka ?

Gość moim zdaniem to
syndrom: ZA BARDZO GO KOCHASZ!

Gość lasiczka
Ok. To ja jestem głupia, ale: "Za piękna ma facjatę! Jedynie, co to mogę po pupci klepnąć", "Przed chwilą sobie patrzyłam jak słodko się krząta po kuchni w fartuszku", "Zrobi oczka, jak pięciozłotówki i od nowa będzie, że woli zostać w domku, że tu Mu dobrze, że sam nie chce."... Dalej mi się nie chce przeklejać. Powiedz, że te teksty nie są "upupiające". Może ja jestem głupia, ale tak się traktuje pięciolatka a nie dorosłego faceta.

Miał w miarę normalną rodzinę. Ani żadnych patologii ani nienaturalnej miłości... Matka? Hmmm... Na pewno nie w stylu amerykańskich filmów, co na każdym kroku \"i love you\", ale podejście typowo partnerskie miała do Niego. Zresztą i On i ja raczej z rodzinami wolimy kontaktów nie utrzymywać.

Gość moim zdaniem to
z ta twoja glupota sie zgadzam a czytalas dalej? w tych przyklejonych tekstach jest wyrazne to jak bardzo Ona go kocha i tylko tyle , a w kolejnym o pieciozlotowkach wlasnie o tym , ze ten FACET nie chce byc samodzielny , nie chce sam myslec ;; on chce zeby Ona byla zawsze blisko i trzymala go za raczke POWTORZE - ON TEGO CHCE!

Gość moim zdaniem to
zdaniem lisiczki najlepiej lac po mordzie , mowic: cuchniesz dziadzie itd. nie odrozniasz milosc i uwielbienie do mezczyzny (CO JEST NORMALNE U ZAKOCHANEJ OSOBY) od jakis wymyslonych upupien

Gość ale pogmatwane
skoro on tego chce, a ty się na to zgadzasz, by byc jego matką, to w czym problem :p

Gość moim zdaniem to
mowie Ci idza za przykladem lisiczki od dzis po obiadku walinij tekst: "ty zakalo nawet ugotowac nie potrafisz, tego by nawet szczur nie tknac, jak ty wygladasz, jak jedzie ci z mordy, oblechu wstretny, idz sie umyj, bo rzygac mi sie chce na twoj widok" ;;; powinno podzialac! ///////////////////////////////////////// SARKAZM

Gość zboczona starucha
Po przeczytaniu ostatnich dwóch stron to absolutnie zgadzam się z tym co tu napisała "lasiczka" w ostatnim poście. Zresztą ja już wcześniej pisałam że on Cię traktuje jak mamusię. Ja się w ogóle dziwię że jeszcze jakikolwiek seks Wam się zdarza bo to prawie kazirodztwo. Ty naprawdę go ubezwłasnowolniłaś. Więc teraz się nie dziw.

Gość lasiczka
Ja, głupia i nierozumna istota, zwracam uwagę na predyspozycje, jakie ta kobieta wykazuje w upupianiu i na to, że facet jest upupiony. No wybacz, ale jeśli idziesz na polowanie a ktoś ci pod drzwi podrzuca gotową zarżniętą sarnę to pójdziesz potaplać się w błocie i poprzedzierać przez krzaczory żeby upolować drugą, skoro i pierwszej zeżreć nie dasz rady? Nie. Bo człowiek lenistwo ma wrodzone. Jak nie musi to nie robi. Ale ja jestem głupia i nie zgadzam się na upupianie partnerów.

Gość ale pogmatwane
taaa, najlepiej ze skrajności w skrajność, ze słodyczy w chamstwo :p Autrko topiku, ja to czytam od początku i coraz mniej rozumiem :o daj go tu, niech On przemówi swoim głosem i objawi swoją prawdę :)

Gość moim zdaniem to
pierd.... do kwadratu czy raz w zyciu przeczytalas co napisalem , baaaa , co napisala autorka postu ? nie ? nie ? to przeczyaj a pozniej oceniaj nie ma slowa o upupieniu ; chcesz byc zlosliwa i wredna to idz pouzywaj sobie na swoich znajomych , ale nie sprawiaj przykrosci komus kto chcial kulturalnie porozmawiac

Gość lasiczka
Zboczona starucho licz się z tym, że też zaraz wyjdziesz na głupią. Lepiej mówić dziewoi, że powinna go głaskać po główce, karmić piersią i nosić na rękach dopóki mu się nie odbije po jedzonku.

Gość zboczona starucha
Tak, masz rację "lasiczko", tutaj nie wolno krytykować bo towarzystwo wzajemnej adoracji zaraz podniesie larum

Gość moim zdaniem to
pierd.... do kwadratu czy raz w zyciu przeczytalas co napisalem , baaaa , co napisala autorka postu ? nie ? nie ? to przeczyaj a pozniej oceniaj nie ma slowa o upupieniu ; chcesz byc zlosliwa i wredna to idz pouzywaj sobie na swoich znajomych , ale nie sprawiaj przykrosci komus kto chcial kulturalnie porozmawiac a Ty po prostu tego nie czytaj , wrocmy do glownego tematu , a nie jakis bzdur