Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yokoli

Jaki fason spodni zamaskuje obfite biodra i uda??

Polecane posty

Gość yokoli

Mam okropną figurę - mala górę (36) i duży dół (duże 38), jakie spodnie powinnam kupić, żeby wyglądać w miarę proporcjonalnie? Ostatnio zmierzyłam kilka par i sie zniechęciłam, mam wrażenie, że we wszyskim wyglądam bardzo grubo.

Gość mbuibvbyggy
po prostu sie odchudz ty gruby prosiakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lato sie zbliza a ty bedziesz straszyla wszystkich swoim cellulitem. nie żryj tyle i zacznij cwiczyc dwie godziny dziennie to schudniesz i nie bedzie problemu ty glupia cipo!!!!!!!!!!!!

Gość zal mi was
mysle ze obrazanie i wyzywanie kogos od prosiakow jest nie na miejscu...inaczem mam figure tzw.gruszki i mam 23lata i przez wiekszos czasu jestem na dietach...aale nici z tego!!!!!!!!!!! poprostu geny!!!!od pasa w gore nosze rozmiar 36 a od pasa w dol 38/40!! i moj przepis na dobry nie prosiakowaty wyglad to bluzeczki obcisle typu mini tuniki...i spodnie rurki badz leginsy nie koniecznie ciemne!!!i bardzo prosze darowanie sobie glupich komentarzy!!ja sie ciesze ze mam rece nogi a nadmiar kg.mam gdzies!!

Gość tylko i wylacznie
obcisle skórzane rurki!

Gość Arth
zal mi was mysle ze obrazanie i wyzywanie kogos od prosiakow jest nie na miejscu...inaczem mam figure tzw.gruszki i mam 23lata i przez wiekszos czasu jestem na dietach...aale nici z tego!!!!!!!!!!! poprostu geny!!!!od pasa w gore nosze rozmiar 36 a od pasa w dol 38/40!! i moj przepis na dobry nie prosiakowaty wyglad to bluzeczki obcisle typu mini tuniki...i spodnie rurki badz leginsy nie koniecznie ciemne!!!i bardzo prosze darowanie sobie glupich komentarzy!!ja sie ciesze ze mam rece nogi a nadmiar kg.mam gdzies!! A mnie cieszy ze akceptujesz sama siebie, to jest podstawa. Autor pierwszej odp to prymityw, wychowanie nabyl w oborze i sam teraz zachowuje sie jak swinia. tylko i wylacznie obcisle skórzane rurki! Ty masz chyba fiola na punkcie skory, wszedzie gdzie sie pojawia temat o legginsach czy rurkach, tam tez pojawiaja sie komenty zapewne twoje o noszeniu wylacznie skorzanych wyrobow - jakas dewiacja?

Gość to sie nazywa fetyszyzm
ale akurat ma racje - powszechnie wiadomo - skóra optycznie wyszczupla!