Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 yokoli

Jaki fason spodni zamaskuje obfite biodra i uda??

Polecane posty

Go艣膰 yokoli

Mam okropn膮 figur臋 - mala g贸r臋 (36) i du偶y d贸艂 (du偶e 38), jakie spodnie powinnam kupi膰, 偶eby wygl膮da膰 w miar臋 proporcjonalnie? Ostatnio zmierzy艂am kilka par i sie zniech臋ci艂am, mam wra偶enie, 偶e we wszyskim wygl膮dam bardzo grubo.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mbuibvbyggy
po prostu sie odchudz ty gruby prosiakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lato sie zbliza a ty bedziesz straszyla wszystkich swoim cellulitem. nie 偶ryj tyle i zacznij cwiczyc dwie godziny dziennie to schudniesz i nie bedzie problemu ty glupia cipo!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zal mi was
mysle ze obrazanie i wyzywanie kogos od prosiakow jest nie na miejscu...inaczem mam figure tzw.gruszki i mam 23lata i przez wiekszos czasu jestem na dietach...aale nici z tego!!!!!!!!!!! poprostu geny!!!!od pasa w gore nosze rozmiar 36 a od pasa w dol 38/40!! i moj przepis na dobry nie prosiakowaty wyglad to bluzeczki obcisle typu mini tuniki...i spodnie rurki badz leginsy nie koniecznie ciemne!!!i bardzo prosze darowanie sobie glupich komentarzy!!ja sie ciesze ze mam rece nogi a nadmiar kg.mam gdzies!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko i wylacznie
obcisle sk贸rzane rurki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arth
zal mi was mysle ze obrazanie i wyzywanie kogos od prosiakow jest nie na miejscu...inaczem mam figure tzw.gruszki i mam 23lata i przez wiekszos czasu jestem na dietach...aale nici z tego!!!!!!!!!!! poprostu geny!!!!od pasa w gore nosze rozmiar 36 a od pasa w dol 38/40!! i moj przepis na dobry nie prosiakowaty wyglad to bluzeczki obcisle typu mini tuniki...i spodnie rurki badz leginsy nie koniecznie ciemne!!!i bardzo prosze darowanie sobie glupich komentarzy!!ja sie ciesze ze mam rece nogi a nadmiar kg.mam gdzies!! A mnie cieszy ze akceptujesz sama siebie, to jest podstawa. Autor pierwszej odp to prymityw, wychowanie nabyl w oborze i sam teraz zachowuje sie jak swinia. tylko i wylacznie obcisle sk贸rzane rurki! Ty masz chyba fiola na punkcie skory, wszedzie gdzie sie pojawia temat o legginsach czy rurkach, tam tez pojawiaja sie komenty zapewne twoje o noszeniu wylacznie skorzanych wyrobow - jakas dewiacja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to sie nazywa fetyszyzm
ale akurat ma racje - powszechnie wiadomo - sk贸ra optycznie wyszczupla!

Udost臋pnij ten post