Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko

Orgazm?? Jak to jest? Nigdy go nie miałam... wątpie czy bede miec

Polecane posty

ech nie mam ograzzmu wspułzyje juz z rok... i jeszcze rpzez ten czas nie dostałam?? dlaczego od czego to zalerzy ?? prosze

Gość osiaizas
hehh ja wspóżyje jzu 10 lat i nie miałam nigyd

Gość znam znam
:( ja to samo :( a własnie kilka dni temu zminiłam sobie faceta i boje sie ze z nim tez nie bede miala :( niekiedy się mowi ze to od faceta zalezy,ale jak z nim tez nie bede miala a czuje ze tak bedei to w ogole sie załamie ;(((

no dzięki że ktoś sie odezwał... Naprawde Kobitki deprecha... niewiem dlaczego to jest... prubuje relaksować sie na maksa. i wogóle no i nic kompletnie... czasem jest mi dobże czasem nie... może to zależy od wieku?? Ja niewiem tyle już o tym czytałam i nic nic nic...

za bardzo czekacie kobietki . szczerze . trzeba wyłączyć psychę i polecieć . wypijcie więcej niz zwykle(duzo więcej:P ) i poddajcie sie chwili.nie myślec o orgazmie . 🌼

Gość fantazja pomaga
ja czasem fantazjuję podczas seksu z moim partnerem i wtedy jest ok. współczuje że nie miałaś nidgy orgazmu-cuuuuuuuuuuudna sprawa

Gość ciepłaaa
Ja o istnieniu orgazmu przypominam sobie ręką - podobnie jak deska. Ale ja mam faceta.

ja mam pytanie czy podczas orgazmu u kobiety wydziela sie jakas wydzielina czy coś>??jak to jest

Gość ja ja ja
z tymi orgazmami to lekka przesada,że taaakie cudowne...owszem miłe ale nie żadne tam trzęsienia ziemi jak to piszą niektóre...no bez przesady drogie panie

Spokojnie, to nie wyscig. Najlatwiej chyba osiagnac orgazm lechtaczkowy, pieszczac sie samemu dlonia. Robcie to tak, zeby wam sprawialo przyjemnosc, przy tym fantazjujac. Nie zaczynajcie jesli nie macie ochoty na seks. Nie zmuszajcie sie. Ale jesli cos was podniecilo, albo macie jakas fantazje, to zacznijcie sie piescic, wyobrazajac sobie, ze robicie to z facetem w podniecajacej dla was sytuacji. Fantazjujcie, dotykajcie sie, sprawiajcie sobie przyjemnosc. Nie myslcie o orgazmie, tylko o wlasnej przyjemnosci. Jesli wam sie znudzi, albo zmeczy wam sie reka - przestancie. Po pewnym okresie takich zabaw ze soba lepiej poznacie swoje cialo i ono samo was naprowadzi. Bedziecie po rpsotu pocieraly sie w taki sposob, aby bylo przyjemnie. A przyjemnosc pewnego dnia osiagnie swoj szczyt i da wam orgazm. Jak juz dojdziecie do wprawy to bedziecie go umialy osiagac po 2 minutach :D Ale nic na sile, nic na wyscigi, nie dazcie do orgazmu, dazcie do jak najwiekszej przyjemnosci, niech ona bedzie waszym celem. To nieprawda, ze orgazm jest przereklamowany, nie ma drugiego takiego uczucia i sa to jedne z najlepszych chwil w zyciu! ;)

Gość zaszłyszane
A słyszałam ,ze najwspanialszy orgazm maja kobiety uprawiające sex analny i ten orgazm umiejscowiony jest w dupie.