Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kx250

POPROSTU WEJDEŹ I COS NAPISZ!!!!WAEŻNE!!!!!!!

Polecane posty

Gość kx250

mam straszny problem z doprowadzeniem mojej Dziewczyny do orgazmu- nie jest tak ze ja cos robie nie tak bo jeszcze zanim zaczelismy ze sobą współżyc powiedziała mi ze ma z tym problemy więc tak:nie mam zamiaru wypisywac tu o sobie nie wiadomo czego..ale cos musze napisac zebyście mogły próbowac jakos mi pomoc-jestem podobno w miare atrakcyjny(odnosnie tej części która tu w zasadzie odgrywa najwazniejsza role tez)no i sie strasznie staram bo kocham moją Księzniczke nad zycie....potrafie sie w miare kontrolowac ostatnio kochamy sie tak długo az sama stwierdzi ze juz ją wszystko boli i juz nie moze ...wogule mi juz nie zalezy na sobie!!!wole nie dochodzic niz dochodzic bez Niej...duzo o tym rozmawiamy - zdarzyło jej sie dojśc 3 razy w zyciu a miała paru facetów i podobno setki okazji zeby miec orgazm- ona sama twierdzi ze problem jest w tym ze nie skupia sie na sobie tylko na partnerze...próbowałem juz wszystkich pozycji jakie wogule udało mi sie gdzies znaleśc albo wymyslic...lubie sex oralny - bardzo sie staram ale nic z tego nie wychodzi...Prosze o pomoc piszczie co was podnieca, , moze ktos miał podobny problem??ja juz poprostu nie wiem co robic,,przeczytałem setki artykółów na temn temat i dalej nic nie wiem jestescie strasznie skomplikowane........

Gość gdzieeeee
" COŚ " i co? pomogłam? doszła?

Poprostu ją kochaj... Ona sama musi nauczyć się przeżywać rozkosz. Ty jej możesz tylko pomagać. Nie wywieraj takiego nacisku. To że niema orgazmu nie znaczy że jej jest źle...

Gość smerfne_ciacho
Poproś ją, żeby sama się pobudzała tak, aby doszła... a ty patrz, co ona takiego robiła. Podczas seksu poproś, aby pieściła samą siebie (piersi, pupę, łechtaczkę) i niech ciebie nie dotyka. To odwróci jej uwagę od ciebie. :)

Pieść ją bardzo długo przed... Nie pozwalaj na odwzajemnianie pieszczot. Wejdź w nią dopiero wtedy, gdy Cię już o to będzie błagała.