Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuziawietrzniak

start 10 kwietnia- całkowita przemiana

Polecane posty

Od 10 kwietnia postanowiłam sobie nic nie jeść, tak długo, ąz poczuję się lepiej i zacznę sie zobie podobać. Przed światami już prbówałam i wytrzymałam 4 dni bez problemów. Czy długotrwała głodówka pozwoli mi duzo schudnąc? Ile jestem w stanie schudnąć nie jedząc np.2 tygodnie. Wiem, początkowo trace tylko wodę, ale chyba po kilku dniach spalana jest też chyba nagromadzona tkaka tłuszczowa? Wie ktoś?

Liczę na pomoc:P Zaczęłabym teraz, ale wiadomo świata- kązdy patrzy każdemu na talerz i jak to wyjaśni c rodzinie, że się nic nie je. POdrzwaiam

Gość sloneczko111
a ile wazysz i jaki masz wzrost?

Gość ewcia_20
ja wze 60 kg i wzrost mam 160 i marze schudnac ok -7kg ale jakos w szybki sposob

to zaden sposob na odchudzanie. nie odchudzisz sie tylko zaslabniesz, a nadmiar skory i tak pozostanie. pozatym jak pozniej zaczniesz jesc to efekt jojo masz jak w banku. nie wiem skad ludziom przychodza do glowy takie pomysly? radze sie troche poruszac i jesc mnie, a do tego zdrowo niz wymyslac cos co i tak nie przyniesie efektu.

jezeli naprawde przytylas po tabletkach na sen to radze zglosic sie z tym do lekarza bo jedzienie z taka otyloscia nie ma nic wspolnego, a jesli przytylas bo duzo jadlas, a malo sie ruszalas to radze zmienic przyzwyczajenia zamiast wyniszczac organizm. zruinujesz sobie metebolizm i juz do konca zycia bedziesz musiala sie borykac z problemami.

nie napisalam, ze to glupie, choc madre napewno nie! pytam tylko po co skoro nie da zadnych efektow. troche sie dowodnisz, moze nawet cos zgubisz, ale gdy tylko zaczniesz cokolwiek jesc bedziesz przybierac gdyz zachwiejesz metabolizm. reasumujac: po co to robic skoro i tak nic Ci nie da?

85kg przy wzroscie 175cm... POmimo iz wielu ludzi uwaza to za glupie, to moj sposob i pytam tylko, czy ktos juz tak probowal zyc... Jeśli się komus nie podoba mój sposób to trudno, ale ja tak chce. Nie mam zamiru leżeć cały czas na kanapie, ile tylko siły mi pozwolą będę jeździła na rowerze stacjonarnym i zobaczymy...

heheh nie bedziesz jesc, ale bedziesz miec sile na cwiczenia? powodzenia...widac, ze naprawde nie zdajesz sobie sprawy z tego o czym piszesz. najpierw poczytaj troche o odchudzaniu, a pozniej sie za to bierz, bo jedyna rzecz jaka moze Ci cos kiego przyniesc jest anoreksja, ale o tym napewno wiesz skoro stosujesz cos takiego na odchudzanie.

Najlepiej idź do szpitala, poproś aby wprowadzili Cię w stan śpiączki. Najlepiej na kilka miesięcy. Schudniesz ... Nie zapomnij powiedzieć, aby w między czasie zrobili Ci operację plastyczną :-))) Nie będziesz miała problemów ze skórą.

Gość ewcia_20
ja jezdze na rowerku stacionarnym bo mam w domku i po paru dnaich zauwazyłam poprawe moich nog , a wieczorkiem jezdze z chłopakiem po dworzu ok 1h rowerakmi i jest ok

a kto powiedział, że ja nie chcę mieć anoreksji? Przeciez to cudowne umrzeć z chudości... Może o odchudzaniu nie wiem wiele, wie mam silną wole i wytrwam w swoim postanowieniu, jestem jedynie sklonna przemyslec to,zeby codziennie zjesc jakis jeden owoc, zeby przemiana materii nie byla az tak powolna...

tylko, ze anoreksja nie wynika de facto z odchudzania. wiele dziewczyn chce ja obecnie miec tylko, ze to troche za malo tak samo jak to,ze zeby schudnac trzeba przestac jesc.nie wiem po co zasiegasz opinii ludzi w temacie odchudzania skoro chcesz sie zabic. poza tym w smiercii glodowej nie ma nic pieknego. wlasciwie to idziesz na latwizne bo nie umiesz normalnie chudnac, a pozniej z tego korzystac. ale to juz twoj problem. ja do tyego reki nie przyloze.

Gość encepence
Głodówka da Ci tylko tyle, że ciało zwiotczeje i potem żadne balsamy ani ćwiczenia nie pomogą. By ciało ładnie wyglądało po diecie, to niestety dieta musi być dobrze zbilansowana czyli musi zawierać wszystkie skłądniki odżywcze: białka, węglowodany i trochę zdrowych tłuszczy roślinnych. Tylko wtedy taka dieta nie grozi wypadaniem włosów, rozstępami i wiszącą niejędrną skórą. Gdy brak białka lub witamin efekt diety jest opłakany. Do tego trzeba ćwiczyć by podkręcać metabolizm i by dieta spalała tłuszcz a nie mięśnie. Gdy odchudzamy się bez ćwiczeń, tracimy mięśnie, ale potem łatwiej tyjemy bo to właśnie mięśnie spalają kalorie. Więc jeśli efektem diety jest utrata mieśni to po diecie tyjemy szybciej niż przed nią..... Próbowałam głodówek, więc wiem o czym piszę. Owszem udało mi się schudnąć 5 kilogramów, ale trzeba potem umieć kontrolować swoją dietę tak by nie wróciły. Najlepsza dieta to ŻP czyli żryj połowę a nie te wydumane dietki z czasopism, które każą nam wcinać zupki z samej kapuchy czy kilogramy grejfrutów....

Gość marsjanin z
ja zaczynam tez 10 kwietnia kopenhaska...teraz musze utrzymac wage przez swieta 66kg

kurcze, już sama nei wiem, boje sie, ze bede wygladala jak flak, ale ja chce głodować... Samo \"niejedzenie\" jest dla mnei chyba wazniejsze niz to zeby schudnac... Jestem ruba, bede glodowala ile sie da