Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vika.

wczesna ciąża, termin miesiaczki - wasze odczucia

Polecane posty

Gość _kikunia_
dobra ja znikam jak coś to sir jeszcze odewze lae jutro :)

Ja tez juz prace kończę! Miłego dnia babeczki i odzywajcie się czasem bo fajny topik nam sie kroi:) papapapa!!!

Gość toska_30
witajcie dziewczyny w nowym dniu, ja tu tak dla podtrzymania temat, i żeby ciut wyżej był ;) u mnie póki co nic nowego nie wiadomo, czekam... niecierpliwie czekam ;)

Wpadam dosłownie na sekundkę:) się przywitać 🖐️ U mnie generalnie OK. toska ->to kiedy robisz następny teścik?? Miłego dnia dziewczynki, jeszcze tutaj zajrze przed świętami, by złożyć wam życzenia!!!! Trzymajcie się ciepło kochane! PAPA!!

Gość vika.
hop hop :D ja tez wpadlam powiedziec CZESC 🖐️ fajnie, ze tu zagladacie, toska---> jak zrobisz tescior to daj znac :) kikunia ---> zostalo mi ok. tygodnia, okolo - bo mam nieregularne @ a ostatnio przed diete i stresy jeszcze bardziej mi sie rozregulowalo :( hmm, test mysle zrobic w pn., wt. oczywiscie dam znac co wyszlo, trzymajcie sie 🌻 i piszcie co u was :)

czesc dziewczyny.Mam pytanie,czy to nie dziwne?Staram sie o dziecko(2gie),do@jeszcze tydzien,zawsze 14lub10dni przed@bolaly mnie piersi(bardzo),teraz nic,chce mi sie ciagle spac.sikam od2dni w nocy niedobrze mi na mysl o herbacie(a pilam duzo tego napoju).Wiem ze mam zrobic test ale tak chcialam spytac czy ktoras z was tak miala.Test zrobie13ego.dziekuje

Czesc dziewczyny! Może jakieś nowe wieści? Jakies testy zrobione? :D:D:D edi33 - ja siusiam często, również wstaje w nocy, co mnie doprowadza do szału:) jestem ciągle zmęczona, nie mam większych nudności ani mdłości - jak na razie, rano tylko mnie lekko mdli:) pozdrawiam cieplutko! piszcie co u was 🌻

Gość vika.
tak karolek --> test zrobiony, wynik negatywny sama nie wiem, moze za wczesnie go zrobilam w sumie minelo 8 prawie 9 dni od stosunku ale dziewczyny pisza na roznych topikach na roznych forach, ze to za wczesnie... ze czasami po 2 tyg. dopiero cos widac, inne ze testy wogole klamia :( jej ja chyba zwariuje, oszaleje od tego czekania :(

vika - spokojnie, powtórz test za parę dni jeszcze ja robiłam test 8 dni po stosunku i wyszedł negatywny, powtórzyłam po 14 dniach i wyszły dwa pozytywne, także cierpliwości, może jeszcze potrzeba czasu:)

Gość vika.
o teraz zajrzalam :) moze jeszcze jestes karolek - wiec tak, czytalam na antykoncepcji ze stosowalas tabletki anty, pytanie odstawilas czy "wpadka" (jak to glupio brzmi)?

vika - tak, tabletki brałam ale odstawiłam 3 miesiące temu, starania o dzidzie planowałam wprawdzie pod koniec roku ale jakoś tak wyszło :D:D:D i pod koniec roku to już będzie z nami:) czyli taka świadoma wpadka, o ile można tak napisać:)

Vika za wcześnie zrobilaś ten test... Są takie testy które wykrywają już połowe tego hormonu co zwykle testy są to Bobo-testy strumieniowe. Jeśli jesteś niecierpliwa to kup taki. Ja go robilam dokładnie 11 dni po owulacji i wyszedł dodatni. Do wczesnych objawów to ból brzucha a raczej jajników taki \"szczypiący\", nagła ochota i ślinotok na widok czegoś czego nigdy nie lubiałam (parówki) ale bylo to jednorazowe uczucie, i wieelkie baloniaste piersi, bolące ale nie tak jak przed@, bo są raczej miękkie ale wielkie. U mnie dziś 35dc czyli koniec 5 tygodnia ciąży licząc od @. Pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość vika.
Inka67 ---> dzieki :) w sumie tez mysle, ze chyba za wczesnie zrobilam !!! a objawy ktore opisalas pasuja do mnie "jak ulal" ale nie wiem juz czy to przed @ czy ... brzuch dziwny jakby przedokresowy, piersi baloniaste he he, sutki drazliwe , zmeczona jestem jakies 3/4 dnia, i wieeeecznie glodna a co do testu myslalam o beta hcg --> ale poczekam jeszcze kilka dni i zrobie kolejny test, jak znowu nic to chyba pojde na badanie z krwi ! Inka67 ---> gratuluje kruszynki, duuuuzo zdrowka dla was 🌻

Gość waanilia
Cześć dziewczyny:) żadna z Was nie wspomiała o tym co ja odczuwam. odmienne odczucia jakby w macicy, czy może wargach sromowych. pulsujące, mozna powiedziec ze przyjemne. nie czułam niczego takiego do tej pory...co o tym myślicie?

Gość gość
A dlaczego pytasz? Podejrzewasz ciąże?

Gość waanilia
ale to by był 3ci dzień:p dlatego pytam. okres miałabym mieć pojutrze.

Gość gość
3 dzień czy tydzień? 3 dni po zapłodnieniu nie ma żadnych objawów. Ja nic takiego nie miałam -2 ciąże za mną. Wyluzuj.

Gość waanilia
Szkoda. .. znajomi starali się ponad rok. Nie wiedziałam, że to trwa aż tyle.

Gość kasia 1986gold
Witam ja dzis powinnam dostac @ i boli mnie brzuch i piersi i jest mi niedobrze ... kilka dni temu i wczoraj zrobilam test i na obu jest druga kreska ale bardzo blada ... co mysliscie kobitki ?

Gość gość
Hej dziewczyny dzisiaj jest dzień spodziewanej miesiączki mam tez takie bóle jak zawsze tylko ze dokładnie zaczęły sie one tydzień temu. Ból jajnika bolące piersi i tak trwało do dzisiaj z przerwami, codziennie bóle ale ciut łagodniejsze niż przed okresem. Mierzyłem tez temperaturę codziennie i miałam 37 stopni dzisiaj taka sama czy mogę być w ciąży? Martwiła mnie tylko te bóle dzisiejsze takie jak na miesiączkę. Testu nie robiłam chce zaczekać do jutra ale obawiam sie ze dostanę dzisiaj okresu a bardzo czekam na ta ciąże

Hej dziewczyny mam podobny problem jak Vika ... Dziś powinnam dostać miesiączke którą zazwyczaj mam regularnie . Objawy przed miesiączkowe też odczywam czyli bóle jajników piersi. Od rana mam zawroty głowy i uderzenia gorąca a tego przed miesiaczkom nigdy nie miałam. Czy to może być ciążą ?

Gość gość
Czułam się tak samo jak na okres, ale nie było krwawienia. Nabrzmiałe piersi, ból w dole brzucha, byłam nerwowa, jadłam co się da..... Jedynie zastanowiło mnie to, że miałam piękną ceręi czułam intensywniej wszystkie zapachy : )

Gość kasia1986gold
Hej dziewczyny 2 i pol roku temu pytalam was czy to moze byc ciaza a w maju moja corcia skonczy dwa latka ;) zycze wam takiego szczescia jakie i mnie spotkalo . Buziaczki

Gość gość
Fajnie tak poczytac ze po takim czasie jednak dzieciaczek sie urodzil,ja wlasnie jestem w czasie okresu i oczywiscie bol jajnikow plamienie jednodniowe ale takie ze gdyby nie bielizna wcale by tego nie bylo widac ani czuc,temp w domniemany pierwszy dzien okresu spadek temp o dwie kreski na drugi dzien spowrotem w zwyż i bol piersi sutkow ze zdwojona sila tez żre co popadnie wogle nic mi sie nie chce leń na potęge siusiu co pol godziny a co najlepsze juz pare dni po zaplodnieniu (nie zagniezdzeniu)mialam mdlosci lekkie i juz wiedzialam ze sie udalo .