Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Co zrobić z upartym chorym

Wkurzona Joan

Polecane posty

Gość Co zrobić z upartym chorym

Mój na szczęscie były mężulek zwariował. Tzn. kilka lat temu zaczał zdradzać objawy schizofrenii, no i po namowach zaczła się leczyć. Ale terapia polega głownie na aplikowaniu pcychotropów, ktore facet popija alkoholem. Niestety zostal sam (wyprowadziłam się od niego, jak chciał mnie pobic), nie ma żadnej rodziny oprócz zniedolężnialej matki staruszki, kóra jest podobnie świrnieta, jak on. Zwolnili go z jednej pracy, potem z drugiej. Potem przyznali mu rentę inwalidzką . Ale najgorsze nadeszło niedawno. Zemdlał, trafil do szpitala i okazało sie że ma calkowicie zniszczoną wątrobę. Przeleżał z miesiąc, wypisali go, ale nie wolno mu pić alkoholu. No i w brzuchu gromadzi się mu woda, że po jakimś czasie wyglada jak ciężarna i musi jechac do lekarza, aby mu tę wodę odciagnął. Niestety nie można mu wytłumaczyć, że jest bardzo powaznie chory i powinien zmienić lekarza, który mu aplikuje te psychotropy. Szkoda mu pieniędzy, mimo że ma całkiem sporo odłożone. No i popija czasem piwo, oraz codziennie wypala paczkę fajek. Oprócz mnie ma kilku wiernych kolegów. Zastanawiamy się wsplnie jak u pomóc. Zawlec do dobrego pscychiatry na siłę ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować