Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __ciekawska__

Fryzurki w miejscu intymnym...

Polecane posty

Gość __ciekawska__

Do Pań i jak i do Panów, jakie fryzurki preferujecie w miejscu intymnym?

Gość na Kojaka
:classic_cool:

Gość zaniedbany
jesli kobieta jest szczupla i zgrabna to wspaniale sie prezentuje wygolona na 0, odejmuje jej to pare latek i wyglada jak nastolatka :) duzo przyjemniej sie caluje takie okolice jak nie ma zadnych wlosow. delikatny paseczek nad lechtaczka tez nie jest zly. wlasciwie jedyne wloski jakie mi u kobiety przeszkadzaja to na wargach sromowych, te na wzgorku lonowym ani troche. a wygolenie na 0 to glownie ze wzgledow estetycznych no i "doznaniowych" :) jestem wielkie TAK na 0,

Gość pamiętaj cholero
gol się zawsze na zero !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :classic_cool:

Gość liko
na irokeza czyli wąski pasek ale długo chodowany tak by włoski miały więcej niż centymetr długości wtedy to wygląda pięknie, a widziałem już przykłady, które jeszcze sobie farbowały na fantazyjne kolorki

Gość podnoszeeeee
ee

Gość trochę cię nie rozumiem
A jak kobieta nie jest szczupła to nie może sie ogolić na zero? :O Żenujące rozumowanie :O

napisalem ,ze \"jesli kobieta jest szczupla i zgrabna to wspaniale sie prezentuje wygolona na 0, odejmuje jej to pare latek i wyglada jak nastolatka\". a jakim cudem ty to odczytalas,ze jak kobieta jest gruba to nie moze ogolic sie na 0? twoja logika, a wlasciwie jej brak, jest zdumiewajacy. grube tez moga sie golic na 0, problem polega na tym,ze u niektorych brzuch wylewa sie na cipke,wiec i tak nic nie widac :P zazwyczaj mlode dziewczyny sa szczuple i zgrabniejsze niz jej starsze kolezanki,wiec to mialem na mysli. wygolona na 0 cipka u grubej kobiety rowniez prezentuje sie wpaniale, tusza nie ma nic do tego. jednak szczupla i zgrabna wygladac bedzie lepiej, ale to juz nie ze wzgledu na intymna fryzure.

nio ja tez sie nad tym zastanowilam, i duzo lepiej sie czuje bez zadnych wlosow tam, depiluje sie prawie codziennie w tym miejscu i mysle ze wyglada to bardziej zadbanie i estetycznie

Gość Bruuummmmmmm........
Męzczyzni owszem ogolone fajfusiki.............a ja obecnie mam wygoloną taką strzałke grotem skierowana ku dołowi.........fajnie to wygląda, a jak mi sie nudzi to zostawiam jeden ceniuski paseczek, a czasami gole sie na zero......