Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1982r.

Ktorej z Was

Polecane posty

Gość 1982r.

maz lub partner wyjechal do pracy za granice? na jak dlugo sie rozstaliscie? jak z tym zyjecie? moj maz mysli o takim wyjezdzie a mi juz chce sie plakac...

Ja uważam, że takie rozłąki to opcja absolutnie ostateczna...może jak byśmy nie mieli za co dzieci wyżywić to bym się zaczęła zastanowiać(mówie to w myśl zasady \"nigdy nie mów nigdy\"), ale generalnie sama bym nie pojechała i Jego też bym nie puściła...zresztą On sam nie chce nigdzie jechać... Wyjeżdzaliśmy razem i to było ok, ale oddzielnie to ja sie nie bawie.

Siedzenie samemu zaganicą jest bardzo trudne dla obojga. Znam z autopsji.I związek może tego nie przetrwać ( tez znam z autopsji ). Osobiście nie polecam tego

mojej kolezanki facet siedzi sam za granicą tak już od 2-3 lat i jakoś żyją, spotykają się rzadko ale kochają się a nawet ślub planują :D co nie zanczy że ja bym tak chciała :P

Gość ja tak zylam 4 lata
od wyjazdu do wyjazdu... ciezko bylo- bardzo ale tez warto bo sie przemeczelismy, dorobilismy i teraz jest dobrze. Mezowi udalo sie rozkrecic firme, dzieki kasie ktora tam zarobil, budujemy swoj dom, i przyszlosc widze w kolorach :) nic nie ma bez wyrzeczen- ale nikogo nie namawiam...bo to dla silnych ludzi jest,nie kazdy wytrzyma...

Gość 1982r.
boje sie wlasnie takiej rozlaki. jestesmy 8 miesiecy po slubie. tesciowie chca bysmy wyjezdzali razem w okresie zimowym na 4 miesiace mniej wiecej. ale to wiaze sie z tym, ze musimy rzucic prace w Polsce. ja pracuje w szkole, wiec nie ma mowy o urlopie w srodku roku szkolnego. a co po tych 4 miesiacach? wracamy i nie mamy do czego. i tak co rok? maz chce jechac, chocby sam, ale ja sie boje, ze na 4 miesiacach sie nie skonczy....