Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala18

kto dolacza sie do dietki super

Polecane posty

Gość mala18

hej zaczynam diete 1000 kcal i trening bieganie jazda na rowerze kto sie dolacza na poczotek trudno gdyz ja przez 3 latka same slodycze i fast foody i zero ruchu a teraz biegam jak oszlala i na dodatek refluks mam wiec polowy nie moge jesc (ale czuje sie oczyszczona ,twarz sie poprawila duch tez lepszy szrosc umyslu po czesci odeszla)szybko schudlam jak ktos chce wiecej wiedziec czekam na pytanka i kto sie dolacza ? wszystko wyjasnie co i jak przestudiowalam zywnosc i zdrowo diete setki razy wasze propozycje mile widziane

Gość mala18
odoam ze pierw zaczelam od diety oczyszczajocej organizm dopiero potem od 1000 kcal

Gość mala18
+ lewatywa hehe ale pomoglo

Gość aniolowska
ja sie dolaczam :)

Gość aniolowska
ta dieta jest najlepsza :D tylko teraz swieta :/ tragedia :/ ja sie odchudzam od 8 marca schudlam na tej diecie 3 kg z tym ze chyba z 5 razy mialam napady wilczego glodu i napompowalam sie slodyczami... tak to schudlabym duzo wiecej :) ale tez zawsze stosuje ta diete bo jest naj!!! i obiecuje ze od wtorku na nia przechodze na nowo :)

Gość aniolowska
a Ty mala18 masz nadwage?? duzo chcesz zrzucic??

Gość mala18
mam na 168-9 waze 64 ale bardziej zalerzy na ujedrnieniu bo sie ostatnio opieprzalam i duzo w nocy jadlam wiec sie porobilo a na gloda polecam soki jedniodniowe ja pije marchwiowy i duzo owocow jablka najlepiej bo malo kalori

Gość mala18
wilczy glod przyczynil sie do moich problemow z zolodkiem hmm....niby lepiej bo sama mysl ze niemoge wszystkiego co najlepsze to poprostu nie jem bo wiem ze bedzie gorzej najtrudniej z niejedzeniem wieczorem a jakies cwiczenia robisz?

mala masz 17 lat i chcesz diete 1000kcal stosowac????????? jak masz za duzo floty to idz do dobrego dietetyka a nie bedziesz eksperymentowac na wlasnym ciele. w twoim wieku potrzeba okolo 2 x tyle, tym bardziej jesli teraz katujesz swoje cialo jak glupia po wczesniejszym zastaniu. kobieto wszystko po woli-na hura to sobie tylko krzywde mozesz zrobic. co do refluksu to idz do gastrologa

Gość mala18
aa zrzucic w sumie to ile darade w sumie to nie chodzi o wage ale o wyglod bo wiadomo jak ktos ma ciezkie koski to bedoc chudzielcem duzo wazy ale tak na oko to ok 50 kg chyba..? nigdy sie nie odchudzalam wiec nie wiem jakie efekty po tych nawet 5 kilo

Gość mala18
chodze do gastrologa a katowalam sie obzerajoc noco i fastfoodami a zreszto ta dieta nie na dlugo zreszto i tak duzo mi do wyboru nie zostalo

Gość mala18
dodko ja mialam gastroskopie robiono wlutym piotego i odtego czasu zaczelam jesc malo bo bardzo bolalo i trzymam mniejwiecej do teraz sie tak wiec i tak z 3000-4000 kcal(tak wczesniej jadlam) bylo drastycznie a zolodek mam strasznie rozepchany a co do dietetyka nie da rady moze jak pojde do pracy teraz to zero piniozkow

Gość aniolowska
helou :) dieta 1000 kalorii jest najzdrowsza!!! a jesli sie je rozlozy na 5 posilkow dziennie i utrzyma dyscypline to sukces murowany ja wiem bo stosowalam ja przed moja studniowka (2lata temu) i nawet czasem zjadalamwiecej do 1300 ale za miesiac schudlam 5 kg :) takze ta diete polecam mala :) i trzymamy sie razem :D

Gość aniolowska
a co do objadania sie po nocach to ja tez tak mam jak jestem wyglodzona :/ to straszne jest i od tego sie nadrabia :/ ostatnio schudlam znow 5kg ale nadrobilam 2 :/bo wazylam 63 potem 5 a teraz 60 :/ ale sie nie poddaje i od dzis postanowilam przejsc na 1000 kal w formie 5 posilkow :)jutro tez :) tylko boje sie tej niedzieli bo obiad rodzinny :/ w sumie to nie lubie tych schabowych i tp ale kocham ciasta no ale swieta sobie mozna wybaczyc jak cos ;) a od wtorku dyscyplina ;) damy rade!!!:D

Gość mala18
na bank trzeba w glowce powiedziec basta ja z nio walcze od kilku mies bo mam tak rozciogniety zolodek ze po obiedzie duzym dalej glodna ale gloda da sie oszukac hehe pozdrawiam

Gość idziec sobie na
dzial o dietach, po to jest

Gość aniolowska
nie podoba Ci sie to nie czytaj :P i problem z glowy :D a my sie nigdzie nie wybieramy :D i pozdro dla malej 18 :)

Gość aniolowska
w koncu zdrowa dieta dotyczy zdrwia i urody :P ja dzisiaj sie trzymam 1000 kalorii :) rano zjadlam 2 grahamki=250kal, potem jablko=100kal,terazgrahamke z rybka to tak kolo300kal i zostalo mi jeszcze350kal ktore sobie rozloze na 2 posilki :) zjem sobie chyba banana bo mam straszna ochote na slodkosc... a babcia upiekla chyba z 3 ciasta drozdzowe i pachnie... ale dzis ich nie rusze ;) twarda jestem :D tylko na swieta sie nie zarzekam ze nie rusze tego czy tamtego ;) mala18 schudniemy:D zobaczysz :D

Gość mala18
wiem wiem ale zaczynam sie obawiac co do zmniejszenia piersi zrobienie super glodowki to zaden problem ale jak piersi zmalejo to chyba na stale albo do nastepnego przytycia i tu mam problem bo mam ladane nie za duze a jak schudne to nic po nich nie zostanie buu i co mam poczoc

Gość mala18
jabluszka majo ok 50 kcal a banan kaloryczny ale pycha ja na sniadanko musli i mleko 0 % a tera popijam sok jedniodniowy i niedlugo biegac ide nawet polubilam to biegnoc mysle spalam ten ohydny tluszcz hehe i facet mi nie dorownuje

Gość mala18
a co do swiot to stwierdzilam ze dzien przed nimi zjem troszke mniej i postaram sie wieczorem nie jesc to mi na dobre wyjdzie pozdrawiam