Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna30

zapachy ulubione

Polecane posty

Gość Joanna30

Jakie macie ulubione zapachy?? ja juz sie znudziłam \"moim\" i szukam czegoś nowego. Co uwazacie na temat zapachów cacharel? wczoraj byłam na www. cacharel.pl i chyba sie przekonam... :). Przyjaciólka mnie też bardzo namawia na jeden z nich.

amor amor elixir of passion , ale na zime raczej na lato kupiłam la coste inspiration i zastanawiam się nad jednym zapachem bossa, ale nazwy nie pomne ani nawet butelki

Gość skwaszona gęba
elvie z oriflame:)

Lacoste-Touch of pink Clinique-Happy heart Davidoff-Cool water Giorgio Armani-Aqua di Gio Lancome-Miracle Lancome-Poeme Versace-Women

Gość megggi
"amor amor elixir of passion , ale na zime raczej" A na lato Noa Perle sie nadaje??

Gość moje ulubione..
dobre zwlaszcza na lato to Ralph-Ralph Lauren

Gość chipsik
lacoste-touch of pink armani code boss-women

Gość CAPSLOK
dziewczyny a znacie moze jakies arbuzowe perfumy?

Gość dla mnie wszystkie
w/w są okropne z wyjątkiem tego Ralpha:O Więc się nie radź, tylko idź do sklepu i sama powąchaj- Bossy sa płąskie i bez polotu, Cacharel sa tandetne- wszystkie. Bez najmniejszego wyjatku. Gucci Rush są dziwne i nieciekawe, Miracle okropne i monotonne, męczące. Lacoste zupełnie bez wyrazu a touch of pink sa okropne- porażka:O Jak mozesz decydować o tym, jaki zapach kupisz, czytając sobie www.cacharel.pl?:O To jakiś żart????

A jak można tak krytykować wszystko?:P Pewnie połowę z nich wąchałaś tylko w perfumeriach...Nie mozna mowić o zapach jednoznacznie, czy jest ładny, czy brzydki:P Każdemu podoba sie co innego...

Gość moje ulubione..
Capslok- Aqua di Gio-Armani pachnie arbuzowo...

Gość moje ulubione..
Ps."Touch of Pink" dla mnie tez sa okropne..ale kazdy lubi cos innego:)

Gość Joanna30
Droga "Dla mnie wszystkie"... Zastanawia mnie dlaczego jesteś takim malkontentem i pesymistą.... Najzwyczajniej w swiecie zapytalam co lubią inni, bo będzie mi latwiej w sephorze czy innej perfumerii szukać. A na www.cacharel.pl zarejestrowałam sie i pogadałam z całym mnostwem ciekawych ludzi, którzy przekonali mnie, ze warto w sklepach zwrocić uwagę na zapachy marki cacharel. I tak tez zrobilam. Więc nie lap mnie "za słówka". serdecznie pozdrawiam forumowiczów

Gość Nora22
kenzo flower :D

a ja KOCHAM EUPHORIA OD CALVINA KLEINA!!!!!!!!!!!!! i wszyscy mi ich zazdroszczą, połowa koleżanek też sobie je sprawiła i są naprawdę rewelacyjne... jeżeli jesteś kobietą silną, zdecydowaną, kobietą sukcesu, a zarazem erotomanką i dziką egoistką to te perfumy są na pewno dla Ciebie :)

ralph lauren - cool. swietny, dla osoby energicznej, wesolej.. zapach przypomina mi lato :)

Opium YSL ale tylko na wieczór, poza tym Poison Diora a z takich lżejszych to Coco Mademioselle Chanel :) generalnie cięższe zapachy chociaż wcale nie jestem brunetką o orientalnej urodzie. Nie przepadam za sportowym, świeżymi zapachami .

To i ja się wypowiem;) Dla mnie Euphoria jest za słodka i taka dziwaczna. Nie wiem, dlaczego, ale mi się kojarzy ten zapach ze starą ciotką:D I nie znoszę Miracle Lancome\'a, o czym już gdzieś pisałam. Za to lubię: Ralpha R.L., Eau Fantasque Fragonarda, Pure Poison Diora, Cerruti Image. Pewnie coś by się jeszcze znalazło, ale najczęściej używam tych zapachów, więc pewnie najbardziej mi się podobają. I jeszcze... L\'eau par Kenzo, ale męskie:D I tez uważam, ze zakup perfum przez internet albo na podstawie opini koleżanek czy jakichś innych osób to pomyłka:) Każdy ma inny gust, węch i po to wymyślono tyle rodzajów perfum, żeby każdy znalazł coś dla siebie. Dla mnie np. Cacharel tworzy same potworki;)

ale najpierw można w sklepie stacjonarnym powąchać, a potem zamówić w internetowym. Ja tak zrobiłam sprawdziłam zapach Chloe od Chloe, potem znalazłam je na e-zapachy po promocyjnych cenach, w dodatku z gratisową przesyłką. Po co przepłacać:P

Gość Uwaga Żarty
zapach kupy