Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie tak miało być

tylko ja mogłam mieć takiego pecha

Polecane posty

Gość nie tak miało być

pękła prezerwatywa... lekka panika... ginekolog, escapelle... i co? i się zastanawiam czy upicie się z żalu nie zaszkodzi dziecku :(

Gość a po co ty inteligenta
ale o co ci chodzi? nie tylko tobie gum pekla

Gość nie ma tego złego
co by na dobre nie wyszło czy gratulacje będą nietaktem?

Gość nie tak miało być
o to chodzi, że zostanę matką....

Gość nie tak miało być
gratulacje... nie chcę, nie teraz...

wiec mamy wspolczuc?

Gość nie tak miało być
kurcze no... moja przyjaciółka dzisiaj płakała mi w rękaw po nieudanym in vitro... a ja... poczułam się tak okropnie, tak podle... to o jej ciążę trzymałyśmy kciuki....

Gość nie tak miało być
ile ja mam lat? zaraz mnie okrzyczycie, że w tym wieku to nie dramat.. ale dla mnie tak... kończe doktorat, czas mnie goni, nie mam warunków na utrzymanie dziecka, bo która osoba poświęcająca się nauce je ma... 28 lat

Gość nie tak miało być
nie chcę współczucia... zastanawiam się tylko dlaczego moja przyjaciółka po naprawde cięzkich przejściach nie może doczekać się upragnionego bobasa, a mnie ot tak wyskoczył....

Gość co ty gadasz
Masz szczescie, a nie pecha! Ja wspolzyje od dawna bez gumy i w ciaze nie moge zajsc, a ty raz dwa i jest dziudzius! Powinnas sie cieszyc!

Gość mmhhhhhhhh
escapelle to odpowiednik postinoru czy co to jest?

Gość nie tak miało być
do "co Ty gadasz"... o to własnie chodzi... są osoby takie jak Ty, a nie mogą, a ja się naprawdę pilnowałam, bo to nie czas dla mnie... i co? ktos taki jak Ty dałby się pokrajać za dziecko, a ja tłuke głową w ścianę

Gość quv
ojej... nie martw się, poradzisz sobie a na razie trzymaj się cieplutko, przytulam spić możesz się czym innym, może kakao?

Gość nie tak miało być
escapelle to odpowiednik postinoru

Gość mmhhhhhhhh
ale gumka to nie jest znowu takie wielkie pilnowanie sie, gdybys brala pigulki to co innego; gratuluje mimo wszystko

Gość mmhhhhhhhh
a chlopak juz wie?

Gość nie tak miało być
mieszkam w zabitej dechami mieścince, mój związek jest powszechnie nieakceptowany... rozdziobią mnie kruki i wrony... cięzko się cieszyć, gdy coś Ci "wyskoczy", a do tego będą na Ciebie pluć... i tak już plują

widzisz, tak to jest... przecież bardzo często zdarzają się wpadki i to u ludzi którzy nie są przygotowani, którzy nie mogą utrzymać itp. a Ci których stać, którzy pragną mieć nie mogą..... jak będziesz chciała poradzisz sobie ze wszystkim, trzymam kciuki. A koleżance powiedz żeby się nie stresowała, to może i jej się uda...

Gość mmhhhhhhhh
jedyny problem jaki ja widze to czy dasz rade utrzymac siebie i dzidzie?

Gość nie tak miało być
mmhhhhhhhh: cała ironia w tym, że to był mój pierwszy raz z moim partnerem... stało się, miałam już receptę na pigułki, czekałam tylko na okres... powiem mu dzisiaj

Gość mmhhhhhhhh
lo matko, no to ironia faktycznie; oby sie ucieszyl; kurde, ja tyle razy ryzykowalam jak mialam 20 lat.... czesto przerywany byl na poczatku, bo tez czekalam na recepte, ale jakos sie udalo nie miec dzidzi; zycze ci zeby sie ulozylo

Gość mmhhhhhhhh
kurde, napisz jak zareagowal

Gość nie tak miało być
wiem, że on się ucieszy... zawsze mi powtarzał, że chce mieć córę, która bedzie miała takie cudowne oczy jak ja... tylko jego radość w zestawieniu z moim przybiciem....

nie za bardzo rozumiem czego od nas oczekujesz? skoro to taki problem dla ciebie to usun

Gość mmhhhhhhhh
dziewczyna w szoku jest wiec nie przypierdalajcie sie!! jak tatus jest i sie poczuwa to wszystko sie ulozy

Gość nie tak miało być
a po co ty inteligenta: usuń? Ty mogłabyś to zrobić? ja nie... niczego nie oczekuję, może tylko poklepania po plecach i powiedzenia: kobieto, stało się, walcz o siebie, swoją przyszłość, dziecko... doktorat? zrobisz jeszcze, dasz radę... środki do życia, znajdą się jak będzie trzeba... Twój związek, olej to, że na Ciebie plują

no wiesz sam temat....tylko ja moglam miec takiego pecha...juz nasuwa mi to na mysl-aborcje. Jak o poczeciu dziecka mozna powiedziec-pech....

Ale czemu wasz zwišzek jest powszechnie nieakceptowany? :[ Kogo w dzisiejszych czasach obchodzi kto z kim jest? No chyba że on jest dużo młodszy/starszy od Ciebie, albo z rodziny :P Po urodzeniu dziecka stwierdzisz że to najlepsze co mogło Cię w życiu spotkać :) A czytajšc ten topic będziesz œmiać się z własnej głupoty...

Gość nie tak miało być
Vronka: jest muzułmaninem, nie ortodoksyjnym, ale w mojej katolickiej rodzinie... a po co ty inteligenta: bo mieć receptę na tabletki, zrobic to pierwszy raz z prezerwatywą, wydac 60 zł na escapelle a i tak trafić to już naprawdę wszystko przeciw Tobie... nie jestem osbą nieodpowiedzialną, chciałm po prostu inaczej... mój doktprat... musze przerwać, bo to nad czym pracuje może zaszkodzic dziecku, a takiego ryzyka nie podejmę