Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawalek

Dlaczego? Smutno...

Polecane posty

Gość kawalek

Moja byla powiedziala, ze mnie bardzo bardzo lubi i lubi ze mna rozmawiac. Ja zapytalem co to znaczy, a ona, ze pezciez wiem co, ale ona nie bedzie tego mowic. Czesto dlugo ze soba nawet nie gadamy, miesiac nawet. Ale jak juz sie do siebie odezwiemy to rozmawiamy tak jak by tej przerwy nie bylo. Czasami jej odbije, najczesciej po snie ze mna, ze chce mnie pocalowac, ze teskni za mna i ze jej mnie brakuje. Jednak dzien albo dwa pozniej juz wszystko jest w normie i normalnie ze mna gada, z dystansem. Mowi ze dla niej zawsze bede wazny, ze nic tego nie zmieni, ze przyzwyczaila sie zyc z tym, ze cos do mnie czuje. Probowalem pare razy interweniowac, ale za kazdym razem mowila, ze nie chce nic zmieniac. Nie chce zmieniac swojej sytuacji, ma chlopaka od ponad pol roku...

Gość właśnie_
jesteś kimś ważnym dla niej,widocznie czuła do ciebie bardzo wiele. choć nie wiem dlaczego sie rozstaliście to przypuszczam,że potrzebowała zmian,a teraz nie chce wracać,bo to będzie już inny związek,nie bedzie tak samo jak kiedyś.przez powrót moglibyście zepsuć swoje relacje,a ona chce mieć miłe wspomnienia o tobie. niech pozostanie między wami ta przyjaźń albo - jak uważasz - bliska więź.