Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora111

Kto wierzy,że modlitwa działa cuda???

Polecane posty

Gość puknijta sie w czereb
po co wydawac pieniadze na leki i na lekarzy jak modlitwa sama sie przydarzy i nam zdrowia doda bo modlitwa siła jest wiec od lekarza precz,precz precz

Najlepiej na rozancu jak Matka Boska ukazywala sie to kazala modlic sie na rozancu codziennie

Gość pomaga dziala cuda
Ludmiła dzięki;] odmawialam zwyklą litanię do Ojca PiO,jest w kazdym modlitewniku posty zlosliwe pominę milczeniem... warto wierzyc a przede wszystkim ufac

Gość od dziś
sie nie leczymy, lecz modlimy:p:p:p precz z lekarzami:D

Gość chora111
Ludzie dziekuję za to że jesteście, że dodajecie siły.

PRECZ Z LEKARZAMI ZE SZPITALAMI MY MAMY CUDA ,CUDAMI DZIAŁAMY ,WIEC ROZANCE W DŁON I MEGO ZDROWIA BRON O WIARO W NIEBIE BO MI TRZEBA CIEBIE

Gość od dziś
:D precz z lekarzami, w kościele leżeć krzyżami:p:p;p

Gość ja wierze
na swoim przykladzie wiem , ze warto porozmawiac z Bogiem , ale to musi byc szczera rozmowa , szczera modlitwa i nie tylko dla siebie samej ale takze w intencji innych

BO KRZYZ TO WIARA A LEKARZ TO MARA,WIEC POJDZMY POD KOSCIOŁ I ŁAPMY Z RADOSCIA SWA WIARE W MOC DUCHA NIM WYZIONIEMY SAMI DUCHA

Gość LOMMMOOA
i wystarczy ta litania do ojca pio naprawde?czy cos jeszcze mowilas?

O SWIETY PIO TAK GŁUPIO MIO ZE PROSZE CXIE SWINTY DAC MI TEJ MOCY SWINTEJ BOM GRZESZNA I UCIESZNA WYZDROWIEC BYM SE CHCIAŁA WOLE DAC TOBIE NIZ LEKARZOM-CHAŁA WIEKA CHAŁA A TOBIE WIELKA CHWALA

Gość ja wierze
to pytanie to do mnie??????????? jezeli do mnie to odpowiem tak : nie modle sie oklepanymi wierszykami , napisanymi przez kogos tam x lat temu zadne lezenie plackiem w kosciele tez nie wchodzi w gre rozmowa (modlitwa) moja wyglada tak jakbym rozmawiala z przyjacielem , ktory zna mnie przeciez tak dobrze , szczera rozmowa ,

Gość LOMMMOOA
i pomaga?

Witam, ja w to wierzę.Tylko, żeby nie było przysłowiowo \"jak trowoga, to do BOGA\". Ja też mam ostatnio trudne chwile :( .Jestem na siebie zła, bo ja BOGA zawiodłam, tak dawno nie byłam w Kościele, a sama o tyle GO proszę :o Chcę się poprawić ! Do wątpiących/ niewierzących, ja możecie kogoś krytykować za jego wiarę ?! Mam nadzieję, że i Wy uwierzycie !

no a jak ,nie trzeba do lekarzy chodzic :-)

no to po co wam lekarze i szpitele,leczyc sie sami rozancami :-)

Gość chora111
Wszyscy którzy obrażają osoby którzy tej wiary, siły i modlitwy potrzebują pójdźcie gdzie indziej, nikt nie twierdzi że lekarze są nie potrzebni, ale jak leki nie pomagają to co zostaje...????nie obrażajcie się nawzajem.

Gość ja wierze
pomaga i nie tylko mi i nie jestem moherem , i nie latam do kosciola co niedziele , ide tam kiedy mam taka potrzebe , wtedy kiedy kosciol jest pusty , zeby mi nikt nie przeszkadzal w mojej rozmowie

pierdolicie niesamowicie ,moja znajoma umierała na raka ,meczyła sie prawie 8 m-cy Ona i Jej rodzina byli i sa wierzacy bardzo i jakos te modły nie pomogły a jeszce co ciekawego Oni potem modlili sie aby ja bog zabrała szybciej i jakos bog nie wysłuchał icxh modlitw i kazał meczyc sie jej dalej i gdzie wasza wiara ..puknijcie sie w łep

Gość ja wierze
przykro mi z tego powodu , naprawde :(

Gość chora111
HALO!!! POTRZEBOWAŁAM POMOCY I RADY A WY SIĘ TYLKO OBRAŻACIE :(

:-) a mi przykro ,ze w XXI wieku tacy zabobonni ludzie jeszce zyja.jak tak wierzycie to po co chodzicie do lekarzy ?

chora111 Tobie potrzebna pomoc dobrego specjalisty a nie modły,bo one to moga Cie tylko wpedzic w doła

Modlitwa pomaga w wielu sprawach. Ty modlij sie jednak o ppomyśłny przebieg operacji usunięcia migdałków. Nie wyręczaj się Bogiem gdy potrzebny medyk!!!!!

Gość chora111
A co ma XXI wiek do wiary??? A poza tym chodzę do kilku laryngologów i do "puknijta się w łeb"- jak Ty się teraz czujesz po usunięciu migdałków, czemu je usuwałaś??

Usuwałam 21 lat temu ,bo czesto miałam anginy i w ogole miałam przerosniete migdały,ze nawet jak były zdrowe to wydawało sie,ze mam zapalenie migdałow.Przede mna wycinali 4 osobom migdały i te zabiegi trwały max.10 mina mnie laryngolog meczyła 40 min...miałam znieczulenie ,ale i tak troche tego bolu czułam.Po zabiegu przez pare dni mnie bolało,ale watro było je usunac ,bo mam spokoj .NIektorzy mowili mi,z ejak usune migdały to bede czescie zapadac na zapalenie oskrzeli,ale mnie na szczescie to omija ,bez modlitwy :-)

Gość PITT
WIARA CZYNI CUDA LECZ TYLKO WIE O TYM TEN KTO WIERZY!!!

A co powiesz tym co bardzo mocno wierza i jakos ta wiara i modlitwa im nie pomaga :-)