Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama na dniach

Dziewczyny, błagam pomóżcie...

Polecane posty

Gość mama na dniach

Lada chwila zostanę mamą. I nadal nie wiem, jak nazwać dziecko... Żadne imię mi się wystarczajaco nie podoba...A tu jeszcze tak mało czasu na decyzję...Wiem,że jestem okropinie niezdecydowana, ale taka już jestem, więc bardzo was proszę, nie piszcie głupich komentarzy, tylko pomóżcie! Nipiszcie jakieś fajne propozycje, takie, żeby nadawały się zarówno dla dziecka, jak i dla dorosłego,żeby ładnie brzmiało i zdrobnienie i oficjalna wersja.... Za każdą pomoc serdecznie dziękuję🌻. PS Maluch to prawdopodobnie dziewczynka:)

Gość mama na dniach
Dzięki za szybką odpowiedź:) Anna tez mi sie podoba, ale zdrobnienie Ania już nie...Więc odpada:(

Gość mama na dniach
No właśnie ta Magdalena też mi się podoba....To jedno z niewielu imin, ktore mi się podoba:) Jeszcze Gabriela całkiem fajne:) a Maja chyba nie...Ładne dla dziewczynki, ale dla dorosłej kobiety brzmi tak jakos infantylnie:(

Gość mama na dniach
Patrycja zdecydowanie nie:( Martyna ładne, aczkolwiek wersja Marta ładniejsza:)

No więc sprawa rozwiązana, będzie Madzia :-) A tatuś Twojej dzidzi nie ma pomysłów?

Gość mama na dniach
Tatuś mówi,żebym sama wybrala:) On zgadza się na każdą propozycję:)Jego kandydatką jest co prawda Antonina, ale na to w życiu się nie zgodzę...

Gość laleczka19
Scarlett... to najpiekniejsze imię na swiecie, tak nazwe w przyszlosci moje dziecko.. mowi poważnie... i nie wybrzydzaj tyle... twojemu dziecku to imię ma się tez podobac w przyszlosci a nie tylko tobie.....zapytaj o zdanie rodzicow, meza, tesciow, nie badz taka samolubna i egoistyczna;/

Moja córka ma na imię Daria. Może nie na topie, ale dla mnie najpiękniejsze na świecie :-)

Gość laleczka19
jeszcze Maria Antonina:) pi.ękne imie pieknej krolowej:) maria to bardzo piekne imię....

Miałam w klasie 6 Magd, do tego kuzynka Magda i przyjaciółka Magda... imie ładne ale jak dla mnie za pospolite

Tosia to ładne imię, Antosia ujdzie, ale Antonina niezbyt :-) Nawiasem mówiąc moja teściowa nosi takie imię i mówi, że zawsze się go wstydziła.

Gość mama na dniach
O co ci chodzi? No przecież właśnie pisze, że chcę, aby imię było takie uniwersalne, żeby dziecka nie skrzywdzić... A to jest moje dziecko i mojego partnera, nie musze pytac o zdanie rodziców:P

Gość mama na dniach
No właśnie, Antonina niezbyt... A co sądzicie o Kalinie?

Gość laleczka19
no to wlasnie podajemy ci uniwersaLNe imiona(pomijając moją Scarlett/),a ty ciągle nie to, nie tamto, może nazwij Agata(jak powiesz, ze brzydkie to nogi ci z d** powyrywam, bo to moje imię:P)

Kalinka, Kalinka, Kalinka maja.... o Kalinka, Kalinka, Kalinka..... :-) nie podoba mi się, a może Karolina?

Gość moje typy to...
Amelia- amelka Aleksandra- ola oleńka Maja- majeczka Dominika-dominiczka, misia, dominisia Natalia- natalka natusia natuńka

Gość malaaaaaaaa
ja proponuje : Dominika , ładne i nie oklepane :)

Gość My myślimy o
Julitka -jula juliś juliciuś Julita

Magdalena ładne, ale bardziej podoba mi się Lena. Kalina to śliczne imię i przynajmniej niezbyt oklepane.

Gość laleczka19
wszystkie imiona, ktore tu podajecie są ladne;)

Gość mama na dniach
Laleczka...Przestań się czepiać:P Owszem,Dominika to ladne imię,ale mam z nim bardzo złe skojarzenia:(

Gość laleczka19
\Kalina- fajne, przypomina mi Kalinę Jędrusik;)

mamo na dniach - ja myślę, że Wy musicie sami wybrać, bo sama widzisz, że ile głów tyle pomysłów :-)

Gość osole mio
ja mam Mikołaja-Maiki a dziewczynka bedzie Laura i zdrobnienie Laurka lub Laureńka