Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość massiara

kto chce beagla?

Polecane posty

Gość massiara

ale uwaga , to pies mysliwski, potrzebuje duzoooooooooooo ruchu, min 2 godziny biegania dziennie luzem, na polu, w lesie, nie w ogrodku!

Gość no wiec ciagle mnie kasuja
nieeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja mama ma -nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! strasznie upierdliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale sliczne i kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość massiara
upierdliwe? dlaczego?

Gość massiara
na pewno ciekawsze od wiekszosci psow ps maja tendencje tylko zwiewac jak zobacza zajaca, bazanta:P

na chwile sam nie zostanie ,wyje ,ciagle glodny!!!! sliczny ,pieszczoch!!!!

mojej mamy nie zwiewa ,bez smyczy chodzi.Raz sie zgubil,narobil wrzasku ze strachu,wiec sie teraz pilnuje,az ludziska sie dziwia!

Gość massiara
no ok, zgadzam sie, to mistrz w robieniu minek aby zdobyc cos do zarcia i raczej sam nie moze zostac w domu ale jest fajny , nie mow

no fajny ale nie dla mnie:D a co, chcesz oddac swojego?

Gość massiara
bo niedlugo wyjezdzam do usa na stale i tak mysle co z nim zrobic, czy bilet i wszystkie papiery sa drogie dla psa? i jak zniesie podroz???? to jeszcze szczeniak

Beagle to piękne psy, ale potrzebują odpowiedzialnego właściciela który wie, na co się decyduje. One nie są upierdliwe-taka ich natura. I jak ktoś weźmie, a potem narzeka, to nie świadczy dobrze o nim. Oznacza to, że wziął sobie pieska nie patrząc nawet, jaki on jest, jaki ma charakter... Są to psy wymagające dużo uwagi, nie nadają się do bloku (choć często je widzę w mieście :/). A jak już są w bloku, to potrzebują baaaaardzo dużo ruchu. Polecam stronę: www.beagle.pl Sama wzięłąbym beagla, ale póki co mieszkam w bloku i studiuję, więc nie mam czasu ani warunków :( Ale jak tylko wybuduję dom, to sobie beagla sprawię :)

massiara jak ja bym miala psa i mialabym wyjechac,to nie wyobrazam sobie aby go zostawic lub komus oddac! gdzie ja ,to i pies!! mam kota i on wszedzie ze mna jezdzi!!! a pieska ma moja mama.:D

Gość massiara
ale ja mieszkam w bloku i czemu beagle nie jest dla mnie? codzinnie 2-3 godziny biega po lace luzem, to malo?