Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yohannah

Mam fatalne zeby, nie ukrywajmy, przez palenie...

Polecane posty

Gość yohannah

Psuja mi sie w tempie oszałamiajacym... Mam ponad połowe do leczenia. Nie dosyc że wydaje na fajki to jeszcze teraz "pociagnie" mnie dentysta, i to ostro... Jedynki przebarwione, kamień, po prostu okropnosc.. Chyba czas rzucic Palenie...:(

Gość nie stara nie młoda
mam 30 lat,pale od 19 stki, dopiero w tamtym roku czysciłam kamień bo wczesniej nie miałam z tym problemu.Przebarwienia pojawiły się wcześniej.Jest coraz gorzej.Osłaniają się szyjki,krwawią dziąsła,jakieś zapalenia,więcej przebarwień.Zęby wyleczyłam ale i tak okazem zdrowia nie są.:(

Gość yohannah
Tak, jest fatalnie.. jeszcze rok temu było jako tako.. Teraz nawet jedynka mi sie psuje od spodu... Okropieństwo.... :(

Gość yohannah
Te faje to jednak spustoszenie robią...!:(

Gość nie stara nie młoda
wszyscy o tym wiemy ale ciężko rzucić.ja staram się ograniczać. Umnie za stan moich zębów odpowiada też to,że kiedyś zaniedbałam leczenie w wieku podstawówki. Dzisiaj poczyszcze lekko przebarwienia sodą :)

Gość yohannah
a ta soda pomaga...? ja codziennie używam pasty wybielajacej, najczesciej Pearl Drops albo Blenda Med.. Czy soda daje lepsze efekty..? Postanowiłam że nie czekam dłuzej tylko po swietach ruszam do dentysty ( człowiekowi sie zawsze wydaje ze mam na to czas...)....