Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

humorzasta niunia

Nie wiem Jak Was, ale mnie to PRZeraża!

Polecane posty

Czytam to forum od pewnego czasu i popadam w paranoje... gdy przeczytam o jakims problemie zaraz doszukuje się czy aby mnie on nie dotyczy....a najgorzej jest to że mam dziwne przeświadczenie czytajac to wszystko ze pewnie i ja będe miała problemy z zajściem w ciąze, narazie biorę tabletki anty (o których się tez naczytałąm oczywiście jakie są niedobre i szkodliwe) ale za rok planuję je odstawic i starac sie o dziecko... ale czytając problemy jakie mają kobiety o tych wszystkich badaniach, sluzach, i innych \"dziwnych\" dla mnie rzeczach poprstu sie załamuje i stwierdzam ze mieć dziecko to napradwe bardzo treudna rzecz :(

Gość cicho teraz ja pisze
Masz racje,nie kazdej latwo jest zajsc w ciaze:( Przykladem jestem ja-niby okaz zdrowia,od roku sie staram i nic...Zalamka,myslalam,ze to takie latwe...Doradzam dziewczynom na wlasnej skorze-nie odkladajcie macierzynstwa na ostatnia chwile,starania moga trwac nawet kilka lat...niezwsze skutecznie-..

no ja nie zamierzam odkłądać narazie mam 23 lata.... zaczne jak bede miałą 24 to chyba nie tak późno... jej ale chyba najgorze jest to w wielu przypadkach ze nie wiedomo jak ajest przyczyna tego ze nei mozna zajść :(

U mnie zbadali hormony-jest ok,zbadali meza jest ok.Podejrzewaja brak owulacji,moze zapchane jajowody,albo poprostu nieplodnosc niewyjasniona smutne to jak sie stara...:(i ciagle nic

ja odstawilam pod koniec listopada i tez kurcze nie moge zaliczyc wpadeczki ;) Bo ja bym chciala dzidzie strasznie, niedlugo bede miala 25 latek i dosyc mi sie spieszy, ale moge jeszcze troszke poczekac, tylko zdziwilam sie, ze od listopada do teraz nic, a nie stosujemy zadnych zabezpieczen, nawet nie korszystamy ze stosunku przerywanego, a z badan wynika , ze jestem plodna. Biorac pigulki nie mialam zadnych problemow, nigdy sie zle nie czulam ani nie plamilam, regularnie chodzilam na badania , a przerwy robilam nawet dluzsze niz zalecane :) No i tyle z tego mam :( Jakbym miala cofnac czas to chyba bym juz nie siegnela po pigulki

Gość a czy myslisz
ze to przez tabletki w sumie , mówią ze tabletki nie mająnic do tego i nie powodują bezłpłodności równie dobrze bez ich brania wiele kobeit ma problemy z zajściem