Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

czesc,sluchajcie mam pytanie bo bylam wczora u lekarza jestem w 12 tygodniu ciazy i bylo widac cos jakby na chlopca;)) ale nie wiem czy to za wczesnie??Chociaz pani doktor powiedzial ze to chyba chlopiec. co o tym myslicie?kiedy sie rozpoznaje plec?

Gość kleszcz101
Mi lekarz określił płeć w 13 tygodniu-tez chłopiec i dzisiaj ja potwierdził jestem w 20-tym tygodniu. Dobry lekarz na dobrym sprzęcie okresli płec juz ok 13 tygodnia

Gość ok 13 tyg.
możliwe, ze jak fachowiec dobry, dobre usg, dzieciaczek ładnie się uloży to i ok. 13 tyg. pleć można zobaczyc. To nie jest najczęsciej 100% :) ale duże prawdopodobieństwo.

Gość kindzie
mi powiedzial na usg 3d w 16 tygodniu ze bedzie syn, do tego pokazal zdjecie i nie bylo watpliwosci, oj maz byl ze mna i sam pierwszy zauwazyl co stoi miedzy nogami :-D mojej kuzynce powiedzieli w 12 na usg 4D ze bedzie corka i skprawdzilo sie mysle ze na b dobrym sprzecie i sprawnym okiem gina mozna juz w 12 zobaczyc, ale nie brac tego dosadnie ;) jezeli w 18-20 potwierdzi mozna kupowac ciuszki rozowe/;niebieskie moja siostra byla sceptycznie nastawiona, cala ciaze gin na dobrym sprzecie mowil jej ze bedzie syn, pokazyla niby jajeczka itp, na 2 dni przed porodem, tez syn, wszystko kupione na niebiesko (piersze dziecko) a tu szok, corka sie urodzila ;)

Gość uda się albo nie
A mnie pani doktor powiedziała, ze w tym czasie jest to tyle warte, co wróżenie z fusów. Jest 50 do 50 , ze się uda. U mnie dwa razy i to 2 lekarzy mówiło, że będzie dziewczynka, o chłopcu dowiedziałam się w 9 miesiącu, urodził się chłopiec. Nie mówię oczywiście o USG trójwymiarowym, bo to co innego.

W 16 tygodniu dowiedziałam się, że prawdopodobnie urodzę chłopca i teraz już mam pewność. Mały od początku był ułożony tak, że bez problemu można było określić płeć.