Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola23

KIEDY MIAŁYŚCIE MDŁOŚCI W CIĄŻY TYLKO RANO CZY WIECZOREM TEŻ?

Polecane posty

Gość lola23

JESTEM CIEKAWA, bo od paru dni mnie mdli i nie wiem czy to czasem nie ciąża, test mam zamiar zrobić dopiero po terminie spodziewanej miesiaczki, gdybym była w ciaży to byłby teraz jakiś 18 dzień. proszę powiedzcie o jakich porach miałyscie lub macie mdłosci, możliwe jest ze cały dzień, któraś z was tak miała?

Gość cilestka
jasne, "poranne mdłości" w ciąży to nie znaczy ze tylko poranne, mozesz mieć przez cały dzień,albo i nawet nie, różnie bywa. a może zjadłaś coś i Cię mdli?bo wydaje mi się, ze w 18.dniu mdłości to troszke za wczesnie. chociaż każda kobieta jest inna. ja przezywałam mdłości w drugim miesiącu. może warto zrobić test juz jutro,zebys wiedziala na czym stoisz. a cio?chcialabys dzidzie czy to byloby zaskoczenie?pozdrawiam,buziaki

Ja nie pamiętam w którym tygodniu mialam mdłości ale jakos w 2-3 chyba moze puźniej no i zazwyczaj nie byly rano tylko w dzien , na ogól caly dzien i na wieczór.Powodzenia.

Gość lola23
dzięki dziewczyny, mdli mnie juz od 3 dni

Gość lola23
cilestka jeszcze ni chciałabym dzidzi, bo mam pewne plany, chce wyjechać do uk za rok ślub, w czerwcu obrona, nio ale jeśliby było no to będe sie cieszyć.

Gość elas
Niestety nie ucieszę cię , mdłości to indywindualna sprawa.Ja w pierwszej ciąży wymiotowałam po 100 razy dziennie a zdrowe dziecko urodziłam tylko dzięki prochom.Brałam po 6 tabletek 3 razy dziennie.Syn urodził się normalnej wagi i wielkości tzn 3.250 i 57 cm.Ja w ciągu pierwszego miesiąca schudlam 12kg i przed porodem ważyłam 62kg przy 170cm wzrostu.obecnie ważę 65.Przy następnych ciążach było lepiej z wymiotowaniem , ale mdłości były do końca i to niezależnie od pory dnia.