Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa moze by tak

kto z was moze powiedzieć ze jest naprawde szczesliwy?

Polecane posty

Gość nie jaaaaaaaaaa
jestem wybitnie nie intersujący i mało intelihgentny...... z tym nie trafianiem na osoby to lekka przesada, jak ktoś prze 24 lata życia nie miał znajomych to raczej nie jest to wina ludzi

jest wina ludzi... bo oni byli zwykli, a ty inny-wrazliwiy zobacz jak roznil sie JP2 od rowiesnikow..:)

Gość nie jaaaaaaaaaa
tak wygląda moje życie, można by to jakoś łądniej ując i w 1 poście ela ciekawsze to by się nie zrobiło

Gość nie jaaaaaaaaaa
jasnee jak ktoś jest emocjonalnie i społecznie upośledzony to jest wrażliwy... bzdura...

hehe cos mi sie tu nie zgadza niby jestes taki niesmialy i w ogole z enie umiesz rozmawiac a tmy czasme zobacz ile juz napislaes ba rozpisales sie wrecz wiec chyab cos tu sciemniasz troszke?;)

Gość nie jaaaaaaaaaa
co to za rozmowa cały czas piszę to samoo. Bo i tak nic więcej nie mam do powiedzenia

no niby to samo ale jednak cos innego wiec skoro tu nie boisz sie odpisac tak samo nie boj sie odezwac do kogos na gg czy na czaxcie czy na zywo i nie wierze ze nie masz nic do powiedzenia odprcz tego,ze jestes nieudacznikiem itd

Gość nie jaaaaaaaaaa
i co i na tym czacie ktoś mnie o coś zapyta i koniec bo ja nie mam nic do powiedzenia więcej...

kurde no nie wierze ale typ z ciebie:) daj mi twoj numer gg a udowodnie ci ze jest o czym gadac

Gość nie jaaaaaaaaaa
nie mam gg, po co mi, nie mam maile, telefonu komórkowego też nie mam.. pisałem wyżej że nie mam znajopmych to po co mi jakieś urządzenia do kontaktu

no coz moze czas to zmienic i zalozyc gg np skoro z gory zakladasz ze nie masz i nie bedziesz mial znajomych no to nikt ci nic na to nie poradzi skoro ty sam tego nie chcesz

Gość nie jaaaaaaaaaa
po co sobie zakładać gg. Przecież i tak z nikim nie pogadam bo: wstydzę się i nie mam o czym napradę nie ma ze mną o czym rozmawiać: nie mam życia, dośwadczeń, zresztą już to pisze wyżej mogę najwyżej znawu napisać to samo :(

Gość nie jaaaaaaaaaa
wy napewqno macie jakieś życie coś robicie, macie jakieś doświadczenia... więc sobie możecie rozmawiać bo macie o czym :)

nie wiem czy zauwazyles ale jak narazie to rozmawiamy na tym topiku tylko my wiec zozbacz to juz cos :) fakt,ze caly czas gadamy o tym samym ale nie bedziemy gadac o czyms innym na takim topiku:)

do \'nie jaaaaaaaaaa\' pochwal się co studiujesz \'pseudonieudaczniku\' ? kiedy kończysz te swoje studia ? chcesz mieć świetną robotę za 3000 zł brutto , czy na początek za mało ?

Gość karina21
Ja jestem bardzo szczesliwa mam kochajacego meza wspaniale dziecko, wlasne mieszkanie i nic wiecej nie jest mi potrzebne. Zycze powodzonka

Gość nie jaaaaaaaaaa
tak najlepiej wykorzystywać i nabijać się z niudaczników bo najprościej a studia na które chodzę skończyła by nawet średnio inteligentna wiewiórka

eh jestes monotematyczny i wydaje mi sie ze robisz to celowo zeby wszyscy sie nad toba uzalali ale mi sie nie chce i ide spac dobranoc ps. jednak jestem bardzo szczesliwa:)

do \'nie jaaaaaaaaaa\' posłuchaj, nie mam czasu na pierdoły, rano przed godziną piątą muszę być na lotnisku ( taką mam pracę ) , więc pytam po raz ostatni, czy zalatwić Tobie pracę na lotnisku za 3000 zł brutto miesięcznie ?

Gość nie jaaaaaaaaaa
ja też idę spać 🖐️ i nie nie robie tego celowo nie mam nic wiecej do powiedzenia :(