tralalala 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 Sluchajta mam pytanie! Dostalama krwawienia po zazyciu postionoru po 6 dniach od jego lykniecia! Krwawienie pojawilo sie 5 dni przed przewidywanym okresem! Wyglada jak normalna miesiaczka i czuje sie tak jakbym normalnie dostala! Pytanie moje jest takie czy w zwiazku z tym powinnam nakleic plaster traktujac krwawienie jako pierwszy dzien cyklu?? Bo mam namieszane czy czekac na nastepne krwawienie ze wzgledu na to iz obecne jest po-postinorowe? Mam nadzieje ze wszystko zrozumiale napisalam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 No laski zadna nie wie? bo sie zastanawiam jak to rozwiazac!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 no bede podnosic bo to wazne dla mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 no skoro nikt mi nie chcial napisac to ja napisze ze postinor moze zarowno przyspieszyc jak i opoznic miesiaczke i mysle ze w moim przypadku jest to przyspieszenie wiec naklejam dzis plaster! Dzieki za pomoc :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiekkkkkkk Napisano Kwiecień 6, 2007 krwawienie popostinorowe to nie miesiaczka ja dostalam najpierw krwawienie a potem w terminie miesiaczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 heh ja to wiem ale czasem postinor przyspiesza miesiaczke a krwawienia nie ma w ogole! bralam ju kiedys postinor:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach