Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JRKUGT

JAK??????

Polecane posty

Gość JRKUGT

CHCE WYSŁAC ŻYCZENIA WIELKANOCNE ZE-MAILEM. W ZWIAZKU Z TYM- JAK STWORZYC KOLOROWE TŁO??????

Gość JRKUGT
no, piszcie do cholery bo próbowałam już wszystkiego, ale malowanie mazakiem, flamastrem lub kredką nie pomaga, tzn. odbiorca dostaje białego maila :O

:O bo musisz pomalować monitor odbiorcy a nie swój :P a maila wysyłasz ze strony czy przez jakiś program pocztowy? jeśli np. przez outlooka to: format -> tło i kombinujesz

Gość JRKUGT
z outlooka.chce pokombinowac tło ale nie mam takiej opcji jaka bym chciała miec- chodzi mi o jasnozielony kolor

a może spróbuj tak: utwórz sobie tło np. w paincie taki kolor jaki chcesz (tylko chyba trzeba zapisać jako .gif), zapisz to gdzieś na dysku. a potem -> format -> tło -> obraz -> przeglądaj i tu wybierz to swoje utworzone tło

Gość JRKUGT
no żesz nikt nic sensownego nie napisze?! gotowa jestem oddać się za tę poradę (nawet razem z babcią) :classic_cool:

Gość hejjjjj
a jaki masz system operacyjny? nie wiem gdzie u ciebie moze sie ustawiac tlo, najlepiej w outluku kliknij pomoc i wpisz "tło" napewno znajdziesz. Albo jeszcze lepiej, napisz swojego maila a ja ci wysle juz wiadomosc z zielonym tlem a ty posklesz dalej :)

Gość JRKUGT
z systemów to Durex Play najlepiej mi odpowiada :classic_cool: