Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie...

pasemka- zafarbowac szamponetka badz farba. POMOCY

Polecane posty

Gość pomozcie...

pomocy!! bylam dzis u fryzjera i robilam sobie pasemka (na moim naturalnym brazie- blad) kiedys robilam i zawsze wychodzily ladnie- dzis wyszly okropnie- strasznie jasny i zolty ten blad. nie podoba mi sie wogole. poradzcie prosze co mozna z tym zrobic?? pomalowac farba- szamponetka?? czy mozna tak od razu nakladac farbe/szamponetke na wlosy- jesli dzis byly robione pasemka??

Gość moze pomoge moze nie
jesli robilas pasemka rozjasniaczem to sama nic nie zaradzisz! jak nalozysz co innego to wyjdzie diabel wie co,a szmponetka nie pokryje rozjasniacza! nawet farba zmywa sie z pasemek! a jakie mialy ci wyjsc? zolte?? bo skor masz jasne i ci sie nie podobaja to jaki chcialas odcien??

Gość nie blad tylko BLOND
prymitywko

Gość moze pomoge moze nie
to albo jasny ci wyszedl albo zolty??

Gość pomozcie...
no chcialam blond- zawsze ta sama fryzjerka robila mi dobry kolor a teraz wyszedl taki zolty- jasny zolty. nie wiem co mam z tym zrobic. robila chyba rozjasniaczem:( da sie to jakos uratowac?? przefarbowac na jednolity?? kiedys dawno jak pytalam fryzjerki czy jak bym chciala zlikwidowac pasemka to czy jak sie je pomaluje farba albo szamponetka to czy to pokryje- powiedziala ze tak ale beda male refleksy.. pomozcie...

sama nic nie kombinuj z farba! tez tak kiedys mialam! idz do drogerii i kup sobie szampon z VENITY henna tzn szampon do wlosow jasnych i siwych! kosztuje ok 5 pln i super dziala na rozjasniane wlosy ,tym bardziej jak masz zoltawy odcien! mycie nim sprawie ze wlosy nabiora jasnego odcienia i zolc zniknie! polecam ci go! ps,ja na twoim miejscu : a)nie zaplacilabym fryzjerce jesli zrobilaby mi cos takiego b)kazala jej to poprawic zebys byla zadowolona c) nigdy wiecej bym do malpy nie poszla jesli koniecznie chcesz uzyc farby to kup joanne do pasemek i balejazy rozjasniajaca o 5.-6 tonow i na te zolte nalos sobie na 10-15 min,kontroluj caly czas odcien! powinno wyjsc ladnie,kiedys sama sobie tym robilam balejaz i kolezanki mnie podziwialy:-) chociaz jakichs jasnych refleksow fryzurka nabierze! a tak na marginesie ...ty poszlas na balejaz i nie spytalas czym bedzie ci robila ?? ile dalas??

Gość pomozcie...
tylko ze ja ich nie chce calych rozjasnic- chcialam zeby byly ciemny braz- takie jakie mam a te pasemka mialy byc tylko takim refleksem. fryzjerke ta znam od lat- chodze juz do niej (chyba z 5 lat) kilka razy robila mi juz pasemka- i wychodzily ciemniejsze- podobaly mi sie. a teraz sa beznadziejne. zaplacilam 75zl(razem ze scienciem). bo to nie mial byc balejaz na calej glowie tylko pasemka.

Gość pomozcie...
a myslicie ze taki szampon do ciemnych wlosow przyciemnilby je troche?? slyszalam ze daje jakies efekty? ale czy na pasemka pomoze?