Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość COSTA27

MAŁO OBJAWÓW

Polecane posty

Gość COSTA27

Czesc dziewczyny... W poniedzialek zrobilam test..wyszly dwie kreski - jedna bardzo jasna... mysle ze to ciąża:) tylko martwie sie, bo nie za bardzo mam objawy:(( tzn. bolą mnie piersi - bardzo, "wiecie co" spóźniło sie tydzien, i siku robie co chwile... i tyle... czy to normalne??

Gość bziczek
normalne :D mialam dokładnie to samo :) Moze później doszły "bączki". I tak zostało do dzisiaj, a kończę 12 tydzień.

Dobry temat, bo ja mam to samo :) Jestem w poczatku 7 tc dwa testy byly pozytywne, a ja nie mam zadnych objawow nawet siusiu nie latam, zadnych wstretow, innych smakow, zapachow, zatwardzen. Jedyne co to tylko bol piersi i brak @.

Gość Nora22
czy to zle?

Gość objaw 11
a czy bola Was całe piersi czy tylko sutki? czy macie ten sluz -biały?

Ja nie mam nawet sluzu :( Wizyte u lekarza mam dopiero za 1,5 tygodnia a USG za jakies 4 tygodnie, wiec troche potrwa zanim sie uspokoje. Pozdrawiam

Gość a ja POWIEM TAK JESTEM
prawie 19 tydzien...i poza tym, ze piersi mi sie troszke powiekszyly...to sie czuje normalnie...ani razu nie wymiotowalam.. zemdlilo mnie moze kilka razy...ale tak normalnie..i bez ciazy sie zdaarzALO... WAGA CALY CZAS TA SAMA... HMM...

Ja miałam podobnie :) Na początku ciąży tylko bolały mnie trochę piersi ... Ba , nawet dostałam okres w pierwszym miesiącu :) Nie martw się - kolejne objawy przyjdą z czasem :) Też się martwiłam że mam mało objawów ciążowych a jak mnie dopadły mdłości to nie było już tak wesoło - no ale w końcu poczułam że jestem w ciąży ! ;)

Gość gakaretka z zimnych nóżek
A z jak minie 8 tydzień zaczniesz rzygać jak kot i wtedy będziesz tęsknić do tego, co jest teraz:(