Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taakaa jednaa

ciąża-jest czy nie ma?

Polecane posty

Gość lopi
ja tez jestem przed kilka dni i boli mnie tak jak na okres, tzn. pobolewa bardziej niz boli, jajnik czasem cos daje znac o sobie i ogolnie to juz nie wiem czy ja sobie znajduje te dolegliwosci czy one sa naprawde 💤

Gość Marta1983
Ja takie miałam. Byłam osłabiona i poroniłam naturalnie choc był wynik pozytywny..:(dostałam strasznych krwotoków ze skrzepami.. dziecko bym miała to byłby już 1 miesiąc:(

No to gratuluję ja tylko pytam :P a tak szczerze pomimo, że to było nie planowane cieszysz się? :) a Twój men? :) jak zareagował?

Gość Marta1983
chodzi mi o skurcze.takie jak podczas okresu..

właśnie najgorzej, jak jest ta niepewność, ja wcześniej, jakieś kilka miesięcy temu jak miałam te obawy, to niedobrze mi było, źle się czułam, a najgorsze żę wszędzie widziałam mamusie i tatusiów z wóźkami, filmy o wpadkach, młodych mamach. Ale okres przychodził. Teraz było zupełnie na odwrót;-) Szczerze mówiąc to nie skaczę ze szczęścia, moje życie wywróci się do góry nogami, na pewno wynikną z tego niezłe problemy, ale jestem dobrej myśli bo co mi pozostaje... Na szcęście mój chłopak nie rozczarował mnie swoją reakcją. Mimo że też nie było to szczytem jego marzeń, wczoraj widziałam uśmiech na jego twarzy i głaszcząc mnie po brzuchu spytał, jak damy dziecku na imie. Tyle że ja nie jestem z nim zbyt długo i nie wiem jak to będzie za jakiś czas... Zobaczy się:) Sory za wszelkie literówki

Gość Marta1983
Będzie dobrze bądź dobrej myśli:) Powodzenia.:)Już niedługo poznasz płeć bobaska:)

Gość lopi
ja tylko pytam... ===> zycze wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka dla ciebie i dzidzi i zeby wam sie wszystko jak najlepiej ulozylo 🌻

Gość wiecie co...

Gość do ja tylko pytam
po ilu dniach od spozniajacej sie miesiaczki wyszedl ci test pozytywny bo wczesniej co przeczytalam to wyszedl negatywny

Gość nie nie wiemy
???

Gość wiecie co...
kurwa mać, ciotka miała być 30.03 a nadal jej nie mam 8.04 robiłam test i negatywny wyszedł nie wiem co jest grane, z tym że 3.04 bolał mnie jajnik tak jak zawsze w owulację. Może ciotka przyjedzie 17.04? nie chcę mieć jeszcze dziecka... choć mam męża i pracę, ale umowę tylko do września... :-(

Gość Marta1983
nie zamartwiaj się na zapas taki stres wywołuje często brakmieisączki.

dziękuję Wam Lopi i Marta1983 :-) Kochane jesteście! Czasem jak czytam wypowiedzi niektórych dziewczyn na kafe to mam wrażenie że są tu by dołować innych, więc spotkała mnie miła niespodzianka:-) Test pozytywny wyszedł mi w 39 dniu cyklu, a tydzień wcześniej wyszedł negatywny. Nie wiem, ile to dni po spodziewnaym okresie bo mam nieregularne odkąd przestałam brać pigułki, ale tak na oko, obstawiając 30-dniowe cykle, wychodzi na to, że dzien po spodziewanym @ wyszedł negatywny, a tydzień pożniej już pozytywny Dokładnie, nie stresuj się przedwcześnie:-)

a ostatnio znajomej okres spóźniał się 25 dni, testy wychodziły negatywne, poszła pełna strachu do lekarza, a okazało się, że miała przeziębione jajniki:-P

Gość do ja tylko pytam
dziekuje za odpowiedz i trzymaj sie cieplutko zycze Ci powodzenia i zdrowego dzieciatka glowa do gory te z zaskoczenia sa najkochansze:)

Gość Marta1983
Jesteśmy tu po to żeby ci pomagać podtrzymywać na duchu abyś mogła się wyżalić pogadać:) Niedojżałe osoby piszą i potępiają niektóre wypowiedzi. Ważne że Ty wiesz co dla dziecka najlepsze i że nie odbierasz mu życia tak jak inni. Cieszę się razem z Tobą ponieważ miło jest widzieć uśmiechnięte mamy jeszcze z brzuszkami jak i te z dzieciaczkami:)

Gość a ja sie zaczynam
zastanawiac, czy moje dzisiejsze mdlosci,to ciaza, czy poprostu cos zjadlam nie tak :( Od rana nie moglam nic jesc, pozniej w koncu suchy kawalek chleba, bo juz mialam czkawke z glodu, pic tez nie moglam, nawet zwyklej wody. Prawie caly dzien przespalam i nadal mi sie chce spac, w podbrzuszu czuje czasami takie dziwne pobolewania i skorcze jakby na okres, ale nie do konca, poza tym jeszcze mi sie nie spoznia okres, wiec nie panikuje. Testu tez jeszcze nie chce robic, bo po co sie nakrecac. Ja bym w sumie sie ucieszyla, tylko moj mezczyzna raczej nie do konca, a i tak juz sie dzisiaj pytal czy to nie jest ciaza

Będę tu pisać, jak coś będzie warte napisania. Jeszcze raz dziękuje za słowa otuchy, teraz to na pewno musi byc dobrze!!! I wiem, że jeszcze w tym roku zostanę mamą, i to najszcześliwszą na świecie, mimo iż to nie był planowany dzidziuś. Ale na penwo będzie kochany przeze mnie, i przez mojego przyszłego M. też:-)

Gość do ja tylko pytam
wiesz ja mojego synusia urodzilam jak milam 17 lat teraz juz synus bedzie miec 14 lat w lipcu i powiem Ci z poczatku rozpacz bo tak wczas ale niczego nie zaluje jest niesamowicie kochanym dzieckiem :)

Gość Marta1983
Ja tylko pytam --->z kąd jesteś?

Z każdą minutą, z każdym kolejnym postem od Was coraz bardziej wiem, że będzie wszystko dobrze, mama jest wściekła na mnie, ale mam nadzieję, że jak już ujrzy wnuczka/wnuczkę, zwariuje na jego punkcie:-) Jestem z Radomia:-)

Gość Marta1983
Na pewno się ucieszy mamusie takie są:) Na początku złe bo zaskakując sytuacja a później takie zakochane w maleństwach:) szkoda że tak daleko ja Warszawa.:)

Gość a ja sie zaczynam
Marta a Twoj facet chce dziecko???

Gość Marta1983
Chce ale jeszcze nie teraz:)