Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bO JA TAK

A KTO DZISIAJ SIEDZI W PRACY??

Polecane posty

Hm...dołączam do grona pracujących... Bleee, poszłabym juz do domu też chętnie. Pozwolono nam łaskawie wyjść dziś o 15.15 ;) Dobre i to... Popijam kawę i przeglądam kafeee :D

Gość ja też kibluje
ojej do 18 a nie możesz wyjśc wześniej? widze że moja szefowa to ma jednak dobre serce:)

Gość ja codziennie
ja nawet w swieta bede siedziec:-o

Gość bO JA TAK
Ja już przejrzałam wszystkie możliwe strony w necie:D Począwszy od kaffe, przez allegro, na pudelku kończąc...:D

Gość ja też kibluje
hehe, ja jeszcze się do pudelka nie dobrałam, jakoś tak unikam:) To może pogadamy o czymś jak myślicie jaka będzie pogoda w święta, ja mam nadzieje że będzie bardzo ładnie i wyskocze w moich butkach:P

Gość bO JA TAK
No właśnie nie ma tego złego, a tym którzy pracują w święta składam wyrazy współczucia...

Gość bO JA TAK
No to o czym pogadamy??:)

Gość bO JA TAK
Tak w ogóle dobrze że jest ten net, bo inaczej nic tylko walić głową w biurko.:D

Gość ja też kibluje
Boże, bez internetu, chyba bym umarła u mnie jak jest 3 petentów w ciągu dnia( załatwiam sprawe maks godzine) to jest super czasem wystarczy jeden "solidny" i cały tydzień "wyrobiony" bez netu to jak bez ręki:):):):)

Gość ja też kibluje
jak tak patrz na tych biednych ludzi w marketach lub spożywczakach, a ja tu siedzie i bąki zbijam, kurcze chyba mam szczęśćie co prawda nie mam kokosów ale jak widze jak te Panie sa zagonione, współczuję

Ja tez bez netu bym ciężko przeżyła ten czas. Choć tyle prac na mnie czeka na biurku ;) Ale mnie się nie che i już. Odpuszczam Pogoda ma być ładna podobnież, do 20 stopni...Superosko by było

Gość bO JA TAK
Ja też współczuje, ale wolę te dni kiedy robie dziesięc rzeczy naraz niz takie siedzenie. Jak sie coś robi przynajmniej czas szybciej leci a tak to masakra:O Każda minuta staje się być wiecznością.

A ja mialam fajnego zonka przed chwilą. Rozmawiam przez telefon z Pania Prezes i się żale że dziś tu taka cisza, nic sie od rana nie dzieje, zero telefonów, zero ludzi a tu mi zaczyna drugi telefon dzwonić:/ I to było by na tyle jeśli chodzi o wcześniejsze wyjście z pracy:P

Gość madzianaaaaa
a ja mam jechac na 15.30 na 2h do przedszkola... prosze odbierajcie swe pociechy to zostane w domu :P

Gość bO JA TAK
Egipcjanka---> też o tym słyszałam, ale przed chwilą w radiu mówili, ze podobno dupa z tego, ze ma być ciepło ale ma padać:o A z jakiej częsci Polski jesteście?? Ja ze śląska 35 km od Katowic

Gość ja też kibluje
obawiam się że tak ciepło nie będzie, chociaż fajnie by było. Wybiła pora jedzenia spadam sobie cos kupić jakieś zamówienia??

Gość ja też kibluje
ja 50 km od katowic:P

Gość bO JA TAK
Helga trzymaj się jakoś 🌼

Gość bO JA TAK
Ja się odchudzam, więc dopiero obiadek mnie w domu czeka:)

Gość ja też kibluje
Ok zmykam po jedzeni bo umre z głodu:P

Gość ja też kibluje
Ja też się odchudam i dlatego nie jadam obiadków, tylko teraz jakas ciemna bułeczka i jogurcik oki lece bo już mnie ssie od tego gadania:)

Do bo ja tak...ja zamierzam od po świętach hihi...teraz mi było szkoda, bo przez ten okres świąteczny tyle dobroci...Choć nie dużo mam ale zawsze te 2-4 kg oddałabym....

Gość Aniaaaaaaaa
ja 60 km od wawy

Gość bO JA TAK
Ja musze jeszcze 4-5 kg zrzucic, juz 10 mi się udało i nie powiem bo wyglądam nawet nawet... Ale jeszcze tę pare i bedzie bosko:D Ja własnie nawiguje z moim chłopakiem, który kupuje koszule dla siebie i wysyła mi mmsy ze zdjeciami jak wyglada. My to mamy pieprznięcie:) No ale wiecie, musze wiedzieć jak mój facet wygląda, co by mi obciachu nie narobił.:D:D:D Bo znając jego i ten jego gust:D