Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetoholic

Obojetnosc w stosunku do slodyczy- sa tacy?

Polecane posty

Gość sweetoholic

Jestem ciekawa czy istnieja osoby, ktore nie maja emocjonalnego stosunku do slodyczy, dla ktorych slodkie jest tak samo kuszace jak suchy makaron na polce, ktore moga miec pod nosem najpyszniejsze ciasto/czekolade itp. i te rzeczy nie robia na nich zadnego wrazenia...Sa jeszcze tacy ludzie na swiecie?:)

Gość tak właśnie ja
mam zupełnie obojetny stosunek do słodyczy

Gość kundrie
i ja :)

Gość usmiechnieta
a ja slyszalam o takiej dziewczynie. az trudno bylo uwirzyc. ze slodkich rzeczy lubila tylko miod. do reszty byla nastawiona obojetnie a wrecz negatywnie :)

Gość loloo
i co w tym dziwnego. mam kolezanke która nienawidzi słodyczy ..i nawet cukru..poprostu rzyga jak czuje czekolade w poblizu albo inne słodycze.

Gość usmiechnieta
a to ze wiekszosc ludzi lubi slodycze. ja osobiscie nie znam takeij osoby ktora by ich nie lubila, ale wiem ze to sie zdarza. ale rzadko i to jest wlasnie powod zdziwienia :)

Gość o_rany
a ja mialam okres, ze wcale nie ciagnelo mnie do slodkiego i mialam kupe ciastek w domu a nie jadlam.. tyle tylko, ze w zamian obzeralam sie tlustym

Gość dicerr
Moj tata tak ma, ze nie lubi slodkiego. Szkoda, ze nie odziedziczylam tego po nim :-)

Gość myślnik
ja znam taka osobe- jest nia moja ciocia, ktora twierdzi ze nie lubi slodyczy. Mnie sie tak powiem szczerze wydaje, ze ona nie tyle nie lubi co ma obojetny stosunek wobec nich. Ale mi sie nie chce wierzyc... A moze niektorzy ludzie to maja cos takie ze ich mdli i im to zkodzie takze tak jak np. jednym szkodza rzeczy smnazone i nie moga ich jesc to tym drugim szkodzi czekolada?

Gość lololo
ja nie jadam ciast. Co do reszty słodyczy to jem je raz na miesiąc średnio. Zjadam kostkę czekolady czy dwie, albo batonika i znów spokój na jakiś miesiąc. Wcale mnie nie ciągnie

Gość ja tez nie
nie musze jesc slodyczy, prawie nigdy nie kupuje. Ale ja lubie warzywa jesc, nawet owocow nie. Slodycze niby poprawiaja poziom serotoniny, ale to sciema po prostu przyjemnosc sprawia ich wkladanie do ust.

ja od dwóch lat nie zjadłam nic co by było słodkie i żyje i mam sie dobrze i nie robi to na mnie zadnego wrażenia człowiek nie musi jesć cukru organizm sam wytworzy to co potzrebuje

Temat jak dla mnie :D:D:D Nigdy mnie nie ciągnęło do słodyczy. Mam ochotę na batonika, ale to zdarza się np. raz na 3-4 miesiące. Moja mama mówi, że byłam cholernie nietypowym dzieckiem. Nie chciałam czekolady, ciasta, nie słodziłam herbaty, nie lubiłam gum do żucia. Od 5 lat nie słodzę ani kawy, ani herbaty. Kiedyś słodziłam słodzikiem, ale pewnego dnia mnie odrzuciło i przestałam. Cholera. Czasami myślę, że coś ze mną nie tak ;)

Gość ja jem słodycze
prawie codziennie ale mało, zawsze jeden mały batonik na dzień albo 3 kostki czekolady, za to nigdy nie słodzę kawy, herbaty bo potem od tego rzygać mi się chce... a znam osobę z pracy która wali do kawy 3 łyżeczki cukru i je duże batony typu 3bit maxi, snickers maxi itp itd