Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie do was pytanie mam

jak poprawnie zrobić loda- moja techniczna zagwostka

Polecane posty

pewnie sie już domyślacie, jestem niedoświadczona. Ale mam okazje żeby to zmienić.I właśnie mam takie pytanie do Was: słyszałam że podczas seksu oralnego nie można ssać okolic czewki moczowej, to w takim razie jak mam ssać? prosze, niech mi ktoś to wytłumaczy dokładnie

Gość misiuoysio
najlepiej bedzie jak bedziecie sami z facetem w domu i on usiadze w fotelu a ty uklekniesz mu miedzy nogami zaczniesz delikatnie go caloac i ssac i obserwowac jesgo reakcje i to co mu sie bedzie podobac bedzie ok nie ma podrecznika robienia loda tzn trzeba ssac lizac jajka piescic reka itd ale to trzeba eksprymantalnie pozdrawiam

Gość 55-65
zależy co kto lubi - przecież możesz zapytać faceta, o sprawia mu wieksza przyjemnośc, na pewno bedzie chetnie współpracował, jesli dzieki temu ma mu byc lepiej, nie?

Gość to zdaje się już dzisiaj było
penis to jedna wielka okolica cewki :D

no dobrze, dziękuje, ale chodziło mi głównie o ta cewke.. jak mam wziąc do ust i ssać, skoro w okolicach cewki nie można tak robić. czy to boli?

Gość misiuoysio
mozna ssac nie ma zadnego prolemu, niewiem dlaczego tak uslyszasal ale mozna, najwazniejsze to patrzec co mu sie podoba i bedzie gut

Gość dedeer
faceci jak to z Wami jest, też czasami macie coś takiego że panna bierze się do ssania, a Was to...nic nie rusza? :( Bo nam, panienkom zdarza się, że facet ssie, liże, męczy się ale robi to jakoś tak nieudolnie, że lipa...

Gość kolis
ćwicz, ćwicz tylko wtedy dojdziesz do perfekcji

bo wiecie... ja się wstydzę go o to zapytać. To takie dziwne. Uprawiamy sex a o nim nie gadamy. Acha! i on zawsze chce mi płacić (wciska mi 50 zł- i mówi że na kosmetyk), czy to normalne? co o tym sądzicie?

Gość awerna9898
co jak co-daj sobie deko luzu-czy ty chcesz go na sile zadowolic? paradoksalny banal-bo do tanga trzeba dojga