dziewczyna mojego chłopaka 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 Pościcie dzis? Pytam poważnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pluszka25 1 Napisano Kwiecień 6, 2007 tak iIościowo i jakościowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pf Napisano Kwiecień 6, 2007 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 24 Napisano Kwiecień 6, 2007 nie, odkad wybylam z domu moja niedowaga wzrosla do 4 kg, i nie mam zamiaru jej poglebiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bO JA TAK Napisano Kwiecień 6, 2007 Tak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalka2 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 Tak ja poszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna mojego chłopaka 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 Ja tez...choć też mam niedowagę. waże 46 kg. Dziś jem mniej i nie jem miesa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inninis Napisano Kwiecień 6, 2007 ja poszcze troche bo nie ma nic ciekawego w lodówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 niby tak;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
82aneczka 0 Napisano Kwiecień 6, 2007 a ja tak poszcze dzis jadłam wodzionke pycha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach