Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Know-how

co sadzicie o tej sukieneczce?

Polecane posty

jak dla mnie 艂adna - na wakacje z opalenizn膮 super ;) ja艣li masz do niej figurke to pozazdro艣ci膰..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie nie nie
wszystko prze艣wtuje, konieczna idealna figura, nigdzie nie usi膮dziesz bo bia艂a itd og贸lnie nie nie nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o matko kochana
troche nie na temat ale nie wytrzymam!!! Co to za skunks pokazuje na sobie t膮 sukienk臋?????!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czips
lo sukienka fajna......ale trzeba miec do niej super figure... bo inaczej bedzie widac kazdy gram tluszczu .... a wiecie ..photo shopy ..to .CUD :P ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tandetny ten haft na plecach
og贸lnie (z przodu:) ) 艂adna, ale te plecy paskudne - lepsze by艂oby wi膮zanie na szyi ju偶.. taka troch臋 sukieneczka tenisistki - lubi臋 takie :) tylko na mnie za du偶a b臋dzie..:(

Udost臋pnij ten post

bez urazy, ale mnie kojarzy sie z halka. moze to przez to, ze wyglada na cieniutka, albo te zdobione wykonczenia;/ lubie seksi sukienki, ale ta to nie to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wszystko co reklamuje ta lala
jest kwintesencj膮 najwiekszego kiczu i bezgu艣cia :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Facet 25
tylko ile z was chcia艂oby tak jak ona wygl膮da膰?? mie膰 tak膮 figur臋? zazdro艣nice.. przegi臋艂a z tapet膮, ale cia艂o - figura - mniam, bosskie.

Udost臋pnij ten post

Z kt贸rej strony ta sukienka jest GLAMOUR?! :O Ludzie, nie pytajcie o jak膮kolwiek rzecz, kt贸r膮 reklamuje na aukcjach ta czarno-bia艂o w艂osa laska, To jest tak wie艣niackie 偶e w膮tpi臋, 偶eby gdzie indziej ni偶 na remizaparty da艂o si臋 to ubrac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona wyglada jak borsuk
chyba przez t膮 czarno-bia艂膮 sier艣膰............ :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdfhsswbhj
dla mnie jest ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojj baby baby
gdyby nie mix kolor贸w na w艂osach i przesadny makija偶 by艂aby cudna - ma fantastyczn膮 figur臋, fakt - macie co zazdro艣ci膰, a jak wiadomo - naj艂atwiej si臋 tu dowarto艣ciowa膰 krytyjuj膮c innych.. 偶a艂osne jeste艣cie - tyle. moim zdaniem laska jest pi臋kna (zmy艂bym jej t膮 tapet臋:D ) a wam pasztety ci臋偶ko prze艂kn膮膰 偶e kto艣 mo偶e by膰 艂adny i zgrabny.. co do gustu i klasy tych stroj贸w.. dobrze ze o gustach si臋 nie rozmawia :) ale dziewczyna 艣liczna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdzie ostatni post z 17/18

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dghajas
laska jest ladna...ale przeciez tam jej wszystko wyretuszuja..i nawet ja na bardziej opalona zrobia niz jest(choc i tak pewnie mieszka w solarium ;-) )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj po prostu nie mieli jej
wyda膰 ze 100z艂 na solarium ;) laska moim zdaniem (jestem kobieta) bardzo 艂adna (figura 艣liczna, twarz pewnie po obr贸bce..) a sukienka - jak kto艣 napisa艂 - jak dla tenisistki:) dla 17latki by艂aby ok, na pla偶臋.

Udost臋pnij ten post

nie podoba mi sie, ze ktos tu generalizuje. po poierwsze nie wszyscy napisali, ze jest brzydka, a po drugie nie wszyscy zazdrosza jej wygladu i sa pasztetami jak to ktos okreslil. szkoda, ze ani jedni ani drudzy nie zachowali sie w porzadku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boskie buenos
Tylko dla os贸b o nienagannej figurze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhgjhgjhgjhfvnmh
sukienka na lato na spacerek po molo lub na plaze jest ok. ale przez to ze reklamuje ja ta dziewczyna ktora wyglada niezaciekawie lekka to okresle, tym samym sukienka wydaje mi sie brzydsza niz w naturze moze byc. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pampi
ja jej wcale nie zazdroszcze, figure mam tak膮 jak ona czyli 艂adn膮 a ona ma paskudn膮 twarz fuuuj a ja mam 艂adn膮 twarz :P nie zazdroszcze jej :) pozdro pa

Udost臋pnij ten post