Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kssudd

facet maminsynek

Polecane posty

Gość kssudd

czy ktoras z was ma takiego? ja corazbardziej przekonuje sie ze mam.. mamy oboje po 22 lata, wydaje mi sie ze to juz wcale nie tak malo..ale on nie chce razem zamieszkac, bo woli u mamy, nie moze sie czasem ze mna spotkac bo jedzie co cioci, nie odbiera telefonow bo z mama ciasto robil..ehh, nie wiem, czy z nim moze wiazac jakies powazne plany?:(

Gość kssudd
jestesmy razem 2 lata bez 2 miesciecy.nie wiem czy jego mama tez nie odbiera, bo nie dzwonilam nigdy do niej:(

Gość ULGAAAAAAAAAAA
ja mialam takiego tylko ze ma 21 msc temu koniec ! i wiesz co ulga ... tylko ze moj byly to byl taki ze niby od mamy nic nie chce ale samemu to by mu bylo ciezko zyc i sam przychodzil do mamusi .. a potem robil sie na wielkiego cwaniaka ( a moim zdaniem na wielkiego debila) dlugo z nim nie wytrzymałam po jedyni niecale 3 msc ale dla mnie byly to ciezkie msc ;/ UUULLLLGAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Gość kssudd
:( mi on zarzuca ze nie szanuje rodziny,bo nie lubie odwiedzac ciotek i wujkow( bo sa obludni i niezyczliwi, zawsze jakies uwagi, itp:?, wiec nie odwiedzam dla swojego spokoju) poza tym on np mowi ze ma duzo pracy- pytam co ma do zrobienia- a no pokoj sprzatnac, samochod umyc itp..nie wiem, moze jes tak zle zorganizowany, ale mi sprzatanie czy mycie samochodu zajmuje gora pol godziny, nie caly dzien:(

Gość ULGAAAAAAAAAAA
no ale zawsze mozesz go zostawic .. sprawdz go jesli bedzie wazniejsze mycie samochodu sprzatanie pokoju wazniejsze od Ciebie to sie nie odezwie .. teraz jest pewniak bo wie ze z nim jestes ... facet rozumie co mial kiedy straci :)

Gość ULGAAAAAAAAAAA
ty do niego wydzwaniasz starasz sie a on takie wymowki .. zobacz jego reakcije kiedy odejdziesz ..:) ale uwierz ze z takim facetem to ciezko zyc :) jestem mloda napewno ladna kochana( bo z takim łobuzem to ciezko wytrzymac) zawsze mozesz sobie kogos znalessc:)

Gość kssudd
ja wcale nie wydzwaniam do niego.nie narzucam sie itp..chyba naprawde powoli przestane sie odzywac, zobaczymy jak to bedzie..kiedys byla taka sytuacja, ze cos tam mu pislalam jakies smsy, a on polslowkiem odpisywal.wiec napisalam, ze chyba jest zajety,albo nie ma nastroju na pisanie, wiec juz nie pisze.a on na to sie wydral na mnie, ze film oglada i ze z ciocia gada a ja mu nie pozwalam i tylko ciagle do mnie musi pisac..ale sie wtedy wkurzylam..:(

Gość oczywiscie ze tak
no tak jak myslalam pewniaczek z niego ... wie ze ma Ciebie to po co bedzie sie stral .... a po 2 za bardzo za ta rodzina jest ... moze takie wychowanie .. ale faktycznie ciezki do zycia jest .. no przestan sie odzywac zobaczysz jak to bedzie nic do stracenia nie masz:)

Gość kssudd
Juz wiem czmu nie odbiera telefonu jak robi ciasto. Boi się o swoją nowiutką Nokię. Mówi, że kocha ją bardziej ode mnie

Gość AJJJJJJJJJJJJJ
Ja ostanio poznalam faceta, na studiach. Na szczęscie nie mam wobec niego zadnych zamiarów, jest jedynakiem i opowiedział mi, że zawsze jak wraca z imprezy (studiuje w innym miescie niż mieszka) na stancje to musi rodzicom puścić strzałkę...dla mnie to niepojęte!!! wiec ja go pytam, czy sie na to godzi..a on na to "przywyczaiłem sie" facet ma 22 lata. Już widzę, jak jego przyszła żona bedzie miała wspaniale z teściową.